Gw 8 Veya İ30

dangercaptan

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg i30
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi, ya gw8 yada i30 alıcam...Bunlardan hangisi daha iyidir genelde batı müziğyle uraşıcağım , Trakyalıyz sonuçta :D Anladğınz gibi artıları eksileri fln belirtmisinz ?:)

Cevap: Gw 8 Veya İ30

ben gw 8 derim ev ve stüdyoya uyar. sahneye i30

açık ara gw8 derim,gw8 fazla bilgi sahibi değilim ama demolarını çok dinledim,korg i30 la açık ara önde,batı yönündende türk müziği yönündende gw8 derim

Ev için Gw8 derim i30 konusunda bi bilgim yok deneyimimde yok ama gw8 kullanıyorum ev için uygun ama sahne konusunda biraz eksik kalıyor...

gw-8 tabi ki!!!

Tabiki gw8 ,i30 zamanına göre iyi klavye idi ama herşey gibi oda eskidi, gw 8 Heryerde iş bitiriyor kendıne göre düzenledinmi kullanımıda çok kolay oluyor, ben bir ritimle dört ses kullanılacak şekilde ayarlaliyorum düğünde kullanıyorum hiç bir sıkıntı çekmiyorum. Bir ritimle 10 Tane ses kullanmaya gerek yok zaten

kesinlikle gw8...ikisini de kullanan biri olarak konuşuyorum...gw8deki sesler i30da yok.buna emin ol.

Bende ikisinide kullanan biri olarak gw8 derim .

i30 kullanmadım ama gw8'den memnunum alacağın klavye hayırlı olsun.

korg i 30 sakın bulaşma kesinlikle gw 8.Hem yeni alet,hem bir dünya batı sesi var,usb giriş var,128 polifoni vs.vs...