• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Hadi Bakalım (Orj.Enst) - Sezen Aksu

Cevap: Hadi Bakalım (Orj.Enst) - Sezen Aksu

Siz dinlediniz mi bunu paylaşmadan önce ? Ses kalitesi içinize sindi mi ?

Buyrun bir de bunun ses kalitesini dinleyin. Verdiğiniz altyapı kimsenin bir işine yaramicaktır bu şekilde. Müzikaliteniz bu kadar işte...

TIKLA DİNLE

Moderatör tarafında düzenlendi:

Siz dinlediniz mi bunu paylaşmadan önce ? Ses kalitesi içinize sindi mi ?

Merak ettim yanlış anlamayın.Ses kalitesi açısından nasıl bir sorun var acaba sayın flyalone ben dinledim her hangi bir sorun göremedim sadece volum biraz düşük buda herkesin halledebileceği bir durum..

Sadece Volume düşük öyle mi ? .... Sample olarak verdiğimi dinleyin. Sadece volume ün düşük olmadığını anlicaksınız. Ses kalitesi berbat ötesi !

Görüşünüzdür,saygı duyarım :)

Ses biraz boğuk geliyor bu arada ama ne yalan söyleyeyim bundan çok daha kötü paylaşımlar gördüm :D

Görüşünüzdür,saygı duyarım :)

Ses biraz boğuk geliyor bu arada ama ne yalan söyleyeyim bundan çok daha kötü paylaşımlar gördüm :D

Aynen demek istediğim de bu. Yani tespitiniz doğru. Paylaşım yapmak için paylaşım yapılıyor malesef...

Çilekeş arkadaşımız müsade ederse onun paylaşımını elden geçirip upload yaptım, demek istediğim aslında malzeme iyi sadece iyi işlenmemiş eğer hamur kötü olsaydı hiç bir şekilde elden geçsede birşeye benzemezdi :) bol müzikli günler...

Zippyshare.com - Hadi Bakalım Edit.mp3

Bende elden geçirilmiş bir şekilde sampler olarak verdim ilk mesajımda. Dediğiniz üzere bariz fark var arada. Tşkler size de...

ben de çok önemli bir sorun göremedim açıkçası, editten sonra özellikle kullanılabilir bir altyapı gibi geldi...

Ch.

Arkadaşlar Bu Paylaşımım ı herkes beğenir sandımdı ama yanılmışım ne yazıkki ama beğenilmemesine saygı duyarım sağolun