Harddisksiz Pa 1x Pro Cd ile Set Yükleme Yardım ?

• Konbuyu başlatan caxaza
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 2K

caxaza

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok
Arkadaslar bugün konu açmıştım hdd arızalandı diye arızalı hddyi orgtan söktüm yenisini sipariş ettim gelene kadar cd den set yükledim ama gelgelim ki set yüklüyor org açılırken çabuk açılıyor bir de ritimler ve sesler tam olarak çalışmıyor DISK menüsüne giriyorum ordan pcm autoload kısmı silinik görünüyor yani bir işlem yapamıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Cevap: Harddisksiz Pa 1x Pro Cd ile Set Yükleme Yardım ?

Güncel... Bozuk olan hard diskin içinde PCM adlı boş klasör vardı sanırım samplelar org açılırken hard diskten rem e yükleniyordu. Şimdi ben PCM yi nasıl rem e yüklerim? Şu an drum kitler ve emo sesler çalışmıyor.

yukleyemessin h.d olmasi gerek.....

yukleyemessin h.d olmasi gerek.....

Ama hocam pcm'leri rem'e oluşturacak şekilde yapılamaz mı? Çünkü düz pa 1x de fabrikasyon olarak hard disk yok, pa 1x de nasıl çalışıyor peki?

Seti tamamen CD'ye kopyaladığından emin misin? Seti CD'ye kopyalarken içeriğinden hiç bir şey değiştirmeden klasörü ile birlikte kopyalaman gerekiyor. Ancak bu şekilde Set tam olarak yükleme yapar.
Autoload seçeneği silik görünmesi HDD ile bağlantılı olabilir. Org açıldığında sadece fabrikasyon setini yüklediği ve senin setini yüklemediği için çabuk açılıyor. Bunu Autoload seçeneğinin yanında PCM Load diye bir butonun aktif olması gerekir. Bu butonu tıkladığın zaman senin setin de yüklenmiş olur.