• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Hayalinizdeki Orgu Oluşturun

teknolim

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha a300tr,roland e66,TcNK kn600
Arkadaşlar herkesin orglar üzerinde istedikleri özellikler farklı farklı olabiliyor.Ve bu istedikleri özellikler en üst seviye orgları alsalar bile istedikleri gibi olmuyor.Yada istediğiniz bi özellik hala hiçbir orga konulmamış olabiliyor.Şimdi herkesden hayalindeki orgdan bahsetmesini istiyorum.Bakalım nasıl özellikler ortaya çıkacak...

Cevap: Hayalinizdeki Orgu Oluşturun

Süper konu Kendisi çalsın ataklar kendi olsun sarkıda söylerse tam süper olcak. yok olmadı en iyisi mp3 çalayım.. :))) saka bir yana öyle bir org yapacaklarını sanmıyorum zaten olursada markaların sonu olur: tyros3 ve pa2x birlestirsen yine istek çıkacaktır.ben amatörüm isteklerim basit olur ama ustaların isteklerini görmek isterim.

Evet büyük istekler ustalardan gelir

Evet süper bişe.tek eksiği yan pitch benddir herhalde:)

arkadaşlar ben öyle çok şaşalı orglar sevmem yamahanın en sevdiğim özeliği ritimlerinin saf olması üstüne bizim eklememiz ve ritimi adam etmemiz lazım bu yüzden a1000 orgunu çok severim ama pitc bendininde yukarı aşağı olması sadece zorluyor beni yani şaşalı orga gerek yok piyanist çalmayı biliyosa 40 yıllık orglada çalar son model orglada çalar saygılarımla gizlirakip...

Teşekkürler..

Çılgın müzik arkadaşım sen robot istiyosun resmen :) Kendi çalsın kendi söylesin olmadı kendi oynasın :)

Benim istediğim orgta bluetooth olmalı ve bluetooth'lu mikrofonu olmalı ve robot sesi, yankı vb. birçok ses efekti eklenebilmeli, mp3/midi çalar, 2 gb dahili hafıza ile birlikte ayrıyetten 2000 adet sesi olmalı ayrıca bizde ses ekleyebilmeli ve FL Studio gibi programların seslerini de bu aletin 2 gb'lık hafızasına atabilmeliyiz bunun için ise bilgisayara bağladıktan sonra sesi seçip sürükle bırak gibi basit bir işlem yapmalıyız, seslere her türlü efekt eklenebilmeli, pithbend çubuklu olursa iyi olur, sequencer arpagiator olmazsa olmaz zaten, pattern olması tercihimdir, dokunmatik büyük renkli ekranı olmalı, rengi parlak siyah, 88 tuşlu olursa daha karizma durur sahnede, ritim yazmalıyız techno ritimlerin gelebilecek son noktaya gelmesi gerekir, usb bellek girişi olsun. Markası da Roland, Korg ya da Yamaha olsun :) :) :)

Bu isteğini duyan firmalar boş durmaz herhalde :D

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri