• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Headset yardim...

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görülen : 1K

pymmemo

paylaşımcı üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa3x & pa800
üstatlarim headset kafa tipi mikrrofon alacağim ama shure ve akg konusunda kararsizim.iki model de markalarinin en ucuz serileriden ikiside yaklaşik 750-800 tl civarinda.akg olanin modeli wms 40 pro,shure olanin modeli ise pg14/pg30.ikisinin de diğer modellere göre ucuz olmasi üretim yerinin çin mi olduğu konusunda beni endişelendirio.ama maddi imkanlarim çerçevesinde ikisinden birini almam gerekiyor.akg mi shure mi(bu arada cihaz servo psr1600 ton uyumu bakimindan)cevaplariniz için şimdiden teşekkürler...

Cevap: Headset yardim...

güncel...........

güncel..........

güncel...............

Paşam ben tecrübelerime güvenerek SHURE diyorum. Ama kullanacağın ses sistemi çok önemli... Ayrıca bunun için iyi bir tonmaister a ihtiyacın olabilir. AKG olarak sadece kulaklık konusunda düşün. Mikrofon olarak dünyada SHURE un üstüne yoktur. SHURE SM 58 modeli dünya da ödüllü bir mikrofondur. Bence SHURE almalısın. SHUREUNU kaybetme sesi duyunca :D Umarım fikir olmuştur.