Ce set kullanıyorum. Altyapısı CE olduğunu düşündüğüm birçok setten Pad almak istiyorum ama Pad'lerin yarısı salak saçma şekilde geliyor. Sadece Padleri Load ediyorum ama nerede yanlış yapıyorum acaba.
pad lar hangi kitin içinde olduğunu kontrol ederek alırsın yani saud a bas drum kit seç tuşları gez teker teker bulursun istersen kit ter fazla yer kaplamasın diye orgun üstunde kendi kullandığın kitlerin içine atarsın pad ları böylece orgun yani ram in kapasitesini düsürmemiş olursun biraz zahmetli iş ama 2-3 saat vakit ayırıp yaparsın zamanlaAma pad'i oluşturan kitleri göremiyorum sanırım. Yani sound ve ritimi oluşturan kitler gibi pad'i oluşturanı da görebiliyormuyuz.Aksi halde bütün kitleri almak lazım ki anlamı yok.
pad lar hangi kitin içinde olduğunu kontrol ederek alırsın yani saud a bas drum kit seç tuşları gez teker teker bulursun istersen kit ter fazla yer kaplamasın diye orgun üstunde kendi kullandığın kitlerin içine atarsın pad ları böylece orgun yani ram in kapasitesini düsürmemiş olursun biraz zahmetli iş ama 2-3 saat vakit ayırıp yaparsın zamanla
istediğin padı load yap
sonra recorda bas
pad edit kısmına gir
yüklediğin padı bul seç
ardından menü pat track controll
orda büyük ihtimal senin kiti görecen.
o kitin altında küçük numaralar yazar en sonunda ki rakam 1 den 128 arası bir rakam yazar..
record modundan çık
padı aldıgın setin sound dk bölümüne gir ve yazan numaradaki kiti yükle ..
sonra terar pad edit ekranına girip yüklediğin kiti pada yönlendir .. % 100 çalışır çalışmassa hata yapıyorsun dmektir...