ihtiyacımdan dolayı komple tesisat

• Konbuyu başlatan kahya16
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 3K

kahya16

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 80 bağlama
slm arkadaşlar tesisatım sağlam ve 3 üde 400 er milenyum8 ohm 2 ayaklık 1 mikrofon sehbası anfin Startech focus 600 wat
kablo ve 2 adet carol ve sıfır kutusunda jeff2500 mikrofon verilecek yanında yedek kabloları acil satmam gerek acil nakite ihtiyacım var sadece 1500 tl bu fiyatasadecekolon alına bilir hastalıktan dolayı tüm malzememi satmaktayım yiyecek ekmegimiz bukadarmış cok acil 01 11 2010 tarihinekadar satıulmazsa teklifi dikkate almayınız

Ekli dosyalar

• SP_A0054.jpg
    SP_A0054.jpg
    190.8 KB · Görünümler: 354
  • SP_A0055.jpg
    SP_A0055.jpg
    179.9 KB · Görünümler: 347
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: ihtiyacımdan dolayı komple tesisat

Hayırlı satışlar olsun üstadım...Memleketini, telefonunu ve hoparlörlerinin markasınıda yazarsan daha kolay olur senin adına..Saygılarımla

sadece cihazlarımı yenilemek için satıyorum cihazlarım toplama cihaz benim için eski ama yeni başlayacaklar için birebir diyorum takas yapıcam servonun fantasy anfi ve 2 adet 3yollu kolon tabi oda servo olucak taksitli olarak almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim 539 223 23 53 ulaşırsanız sevinirim

ben resimde falcon anfi göremedim :D resmen startech focus anfi bende satıyorum 4 adet tromba 38 cm kolon 1 adette startech focus toplam 1250 tl ye vercem

kolonların resmini koyaryasn almayı düşünürüm arkadaşım uygun olursa neden olmasın

sazcı murat kardeşim gerçekten ciddi isen resimlerini koyuver alma niyetim var

ya anlamadım ilanın başında acil hastalıktan dolayı diyorsunuz aşağıda cihazları yenilemek için satıyorum diyorsunuz bir karar olsa daha iyi olur bende serve fantasy pmr 800 var ekolayzırlı bende onu satıyorum 600 tl sağlam cihaz ben kullanıyorum sorunsuz

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri