Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Internetteki dolandırıcıları dikkat edin gökhan güven dolandırıcıdırbu tür insanların aramızda dolaşması bile utanç verici. aynı durum benim de başıma geldi. ısparta/yalvaç'tan muhammed yusuf karahan diye bir haysiyetsizle benim de sorunum var. bu isime de çok dikkat edin. birçok kişiyi dolandırmış. kendi memleketinden bi arkadaşını dolandırmış, bursadan başka birisini dolandırmış ve son olarak da bana bulaştı. yamaha or700 v2 plus ilanı koymuş sahibinden.com'a. telefonda görüştük anlaştık bana her türlü garantiyi verdi. ve bu alışverişin öncesinde de kendisiyle internet üzerinden tanışıyorduk 1-2 yıldır. bu güvene dayanarak orgu kargoya verdi ve ben de 1850 TL'yi hesabına yatırdım. Ancak org v2 plus değil, düz or700 v1 çıktı. ve bu da yetmezmiş gibi org elime geçtiğinde çalışmıyordu. Ayrıca orgda kırık çizik ne ararsanız vardı. uzun lafın kısası bu muhammed yusuf karahan denen insanlıktan nasibini almamış bu haysiyetsiz şu an kayıplarda. kayıplara karışmadan önce kendisiyle telde görüştük işi düzelteceğini söyledi ancak düzeltmedi. tüm bunlar yetmezmiş gibi telden bana küfür içerikli mesajlar gönderdi. yalnız bu durum onun yanına kâr kalmayacak. en yakın akrabalarına ulaştım ve akrabaları da kendisinden nefret ediyorlar. sizin anlayacağınız üç kağıtçının birisi kendisi. şu an babasıyla meseleyi halletmeye çalışıyorum. eğer babasıyla da anlaşamazsak artık benden günah gitti. ortada büyük bir miktar var ve ben üniversite öğrencisiyim. hakkımı almak uğrana legal veya illegal üzerime düşen herşeyi yapmaya hazırım. bu işi onun yanına kâr bırakmayacağım. ya güzellikle benim hakkımı verir, veya da kendisi bilir. lütfen siz de bu isime dikkat edin. internette denk gelebilirsiniz temkinli olun.
Cevap: Internetteki dolandırıcıları dikkat edin gökhan güven dolandırıcıdır
bu tür insanların aramızda dolaşması bile utanç verici. aynı durum benim de başıma geldi. ısparta/yalvaç'tan muhammed yusuf karahan diye bir haysiyetsizle benim de sorunum var. bu isime de çok dikkat edin. birçok kişiyi dolandırmış. kendi memleketinden bi arkadaşını dolandırmış, bursadan başka birisini dolandırmış ve son olarak da bana bulaştı. yamaha or700 v2 plus ilanı koymuş sahibinden.com'a. telefonda görüştük anlaştık bana her türlü garantiyi verdi. ve bu alışverişin öncesinde de kendisiyle internet üzerinden tanışıyorduk 1-2 yıldır. bu güvene dayanarak orgu kargoya verdi ve ben de 1850 TL'yi hesabına yatırdım. Ancak org v2 plus değil, düz or700 v1 çıktı. ve bu da yetmezmiş gibi org elime geçtiğinde çalışmıyordu. Ayrıca orgda kırık çizik ne ararsanız vardı. uzun lafın kısası bu muhammed yusuf karahan denen insanlıktan nasibini almamış bu haysiyetsiz şu an kayıplarda. kayıplara karışmadan önce kendisiyle telde görüştük işi düzelteceğini söyledi ancak düzeltmedi. tüm bunlar yetmezmiş gibi telden bana küfür içerikli mesajlar gönderdi. yalnız bu durum onun yanına kâr kalmayacak. en yakın akrabalarına ulaştım ve akrabaları da kendisinden nefret ediyorlar. sizin anlayacağınız üç kağıtçının birisi kendisi. şu an babasıyla meseleyi halletmeye çalışıyorum. eğer babasıyla da anlaşamazsak artık benden günah gitti. ortada büyük bir miktar var ve ben üniversite öğrencisiyim. hakkımı almak uğrana legal veya illegal üzerime düşen herşeyi yapmaya hazırım. bu işi onun yanına kâr bırakmayacağım. ya güzellikle benim hakkımı verir, veya da kendisi bilir. lütfen siz de bu isime dikkat edin. internette denk gelebilirsiniz temkinli olun.