• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

İstanbul'da deprem!

Berkcik

GenelManagerKontrol
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.trakyamuzik.net
Enst.
YamaHa A 5000
İstanbul'da saat 16:10 civarında bir deprem meydana geldi.Ege Denizi Saros Körfezi açıklarında 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Deprem İstanbul, Çanakkale, İzmir ve çevre illerden de hissedildi.

Çanakkale Saros körfezinde Ege ve Marmara'yı etkileyen bir deprem meydana geldi. AFAD Saros körfezi merkezli depremin büyüklüğünün 6.2 olduğunu

Cevap: İstanbul'da deprem!

bursadan bile hissettik...

Allah buyugunden korusun

Bursa da çok ilginç, bizim bina 9 büyüklüğündeki depreme dayanacak şekilde inşa edildi ve çok hissettik depremi..

Ama annem evde hissetmemiş.. Bu korkuttu beni.. Depremde esnek olan yapılar çok sallanır ama yıkılmaz sanırım..

anadolu deprem kuşağı üzerinde bulunuyor deprem geçmişinin analizi yapıldığında belirli periyodlarla birçok kez canlar yanmış bunun en hatırlanırı 99 marmara depremi oldu. bilinçsizce yapılan binalar ve denetim eksikliğinden dolayı 99 a kadar yapılan binalar yapıldı binlerce can soldu. mevcut deprem yönetmelikleri doğrultusunda yeni binalar en azından enkaz altında can vermeyi engelleyebilir.. umarım bu doğrultuda bi hinlik düşünüp prosedürün dışına çıkanlara geçit vermezler..

100 yıllık deprem tarihimiz

depremin merkez üssü ege denizi yalnız istanbul deil buradan çok fena hissedildi doğal olarak

Ben sakarya da hiç hissetmedim ALLAH beterinden korusun inş devamı olmaz.