ugurtheorca Gold Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 13 Ara 2010 Mesajlar 839 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 Konum Bursa Enst. Korg pA500TR 25 Eki 2011 #1 Selam Arkadaslar, Elinde Gulu susuz seni asksiz birakmam parcasinin midi dosyasi olan var mi? MP3 yada M3U olarak değil ama
Selam Arkadaslar, Elinde Gulu susuz seni asksiz birakmam parcasinin midi dosyasi olan var mi? MP3 yada M3U olarak değil ama
M mıstık Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 25 Şub 2010 Mesajlar 585 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 57 Enst. YAMAHA OR 700 V2 PLUS 28 Eki 2011 #2 Cevap: İstek - Gulu susuz seni asksiz birakmam Zekia Tunca zSHARE - G__L__ SUSUZ-ZEKAI TUNCA.mp3 Güle güle kullanın........
Cevap: İstek - Gulu susuz seni asksiz birakmam Zekia Tunca zSHARE - G__L__ SUSUZ-ZEKAI TUNCA.mp3 Güle güle kullanın........
ugurtheorca Gold Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 13 Ara 2010 Mesajlar 839 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 Konum Bursa Enst. Korg pA500TR 31 Eki 2011 #3 Cevap: İstek - Gulu susuz seni asksiz birakmam Zekia Tunca Çok sağol kardeşim..ama bu mp3, ben midi olanını arıyordum alt yapısını arıyordum yani, elimdeki ritimleri bir türlü uyduramadım bu şarkıya
Cevap: İstek - Gulu susuz seni asksiz birakmam Zekia Tunca Çok sağol kardeşim..ama bu mp3, ben midi olanını arıyordum alt yapısını arıyordum yani, elimdeki ritimleri bir türlü uyduramadım bu şarkıya