• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Kart kopyalamak

aslanim

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Merhaba arkadaslar,

Kendime Emo Kart aldim ve bitane Bos Flash Kart varr simdiii bu kartiii bos karta yüklemek istiyorum yanii kopyalamak istiyorummm bunu nasilll yapabilirimmmm????

Tsklerrrr

Cevap: Kart kopyalamak

kartı orga yerleştrirken F2 YE devammlı Bas Sonsa save yap

save yaptiktan sonraa emo karti cikarip bos kartiii orgaa taktiktan sonraa emo kartakkii ritim ve enstrumanlari nasil bos karta yüklicemkiii

DISK tusuna basve 11. sayfaya (card restore) gel

sonra f2 ye bas ve sonra soru felan soracak ona da 2 defa enter/yes dedikten sonra yukleme islemine baslayacaktir. (yukleme isleminin ne kadarinin tamamlandigini ekranda % olarak gorebilirsin

öncelikle tsk ederim ,bi sorum daha olcak raporsuz

simdi karti orga yerlestirdikten sonra ve F2ye devamli basdiktan sonra karti nereye savee ediyorkiiii???

bide save yaptiktan sonra emo karti cikartip bos karti takcam orga öylemiii??? sonra senin dedigin gibi dis tusu/11.sayfada card restore/sonra F2 ve 2xdefa enter/yes ---- bi ok alabilsemm sendennn

Tsklerrrr

ilk evela elinde dolu olan cardı tak ve.disk 10 sayfa gel ve hdd varmı bilmiyom.ben sana disketle anlıtıcam boş disketi koy ve 11 yada 12 adet disket olucak.10. sayfada f2 bas ilk disketi isteyecek enter de diskete atmaya bAŞlıycak 1. disket bitince 2. istiycek onuda orga takıp enter yuklemeye devam edicek.taki son diskete kadar bu 11 tane yada 12 tane olabilir. ama bu disketleri numaralandır. şimdi backup almış oldun. kendi cardını çıkar ve boş cardı tak şimdi.disk 11 sayfaya gel ve numaralandırdığın. ilk 1 . disketi orga tak ve f2 deyip enterde zaten disket 1 diyecek klavye sana enterde yukleme başladı sırasıyla disketleri istiycek her defasında 2. ci verip enter yuklüycek sonra sırasıyla hepsini sonuna dek... bu şekil boş cardda backupu atmış olursun.. saygılar...

yardimin icinn cok sagolll ellerine saglikkk edirnee

bi problem ciktiii. simdi 10 sayfaya gittigimde hic bi yere basamiyorummm , ne
f2ye basdigimda bisey oluyor nedee baska biyere basdigimdaa, yazilarda tam gözükmüyorrr ne yapmam gerekkk???

Kart salt okunur mu yoksaaa, kopyasini cekemdim bi türlüüü :(. 10 sayfadaa yazilarr bulanikkkkk, bunu nasil engelliyebilirimmmm

benim dediğimi yap o zaman kartı orga takarken f2 ye surekli bas bırak sonra save yap hdd varsa hdd newcrd olarak kayıt eder

tmmm yarin bi bakarimmm ins olurrr tsk