• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Katkılarınızdan ötürü sonsuz teşekkürler...

TEKİNOĞLU

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Bağlama, Pa-80 ve Or-700 TR V1
TRAKYA MÜZİĞE DESTEK LÜTFEN
2004 Yılında internet üzeri kendisi ile tanıştığım, ben gibi İstanbul Gaziosmanpaşa lı şu anda hayatta olmayan Nejat Levent nickli üstadım sayesinde trakyamuzik.net sitesine SAZGRUBU nicki ile üye oldum. Sonradan gördüğüm ilgi, alaka, samimiyet gerçek paylaşımlar sonucu adeta aşığı oldum ve yönetimine girdim. Bir zamanlar 166.000 olan üye sayımızın sitemizin altyapı ve internet servis sağlayıcısı nın azizliği ile çökmesi sonucu sıfırlandı. Yakın bir tarihte tekrardan ve sıfırdan TİMUR İLHAN önderliğinde kurmuş ve sıfırdan üye kaydını başlattığımız Türkiye nin en büyük Müzik Paylaşım Sitemiz şu anda 73.000 üye sınırını aşmış durumdadır.
Sizlerin desteği ve yoğun ilgisi ile daha güzel yarınlara ve profösyönel anlamda Müzik paylaşımlarına devam edilecek ve daha bir çok güzelliğe sizler sayesinde ulaşılacaktır. Her yaş grubundan üyeye sahibiz. Kimsenin kimseden farkı yok herkese eşit muamele ve üye olan herkes Trakya Müzik ailesinin değerli bir ferdidir. Şu anda Trakya Müziğin üst yönetiminde görev almış durumdayım. İnanın ki Müzik ve Paylaşım konusunda Türkiye nin eşsiz güzelliklerine sahiptir. Sizlerden ricam bu güzelliklerin daha uzun sağlıklı ve ileri senelere taşınabilmesi için her tür Maddi, Manevi desteklerinizi esirgemeyiniz. Diyelim ki Müzik Market mağazanız var mutlaka sitemiz reklam alanlarını kiralamanız gerek bu şekilde firmanız eşsiz kazanç sağlayacağı muhakkaktır. Bizim sitemizin de takdir edersiniz ki hayati idamesini sürdürebilmesi için ufak çaplı da olsa maddiyata ihtiyacı muhakkaktır. Bunlara bu şekilde destek olduğunuzda güzelliklerimiz katlanarak ve artarak sizlere yansıyacak ve sevdalısı olacaksınız. Herkese katkılarından ötürü şimdiden sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim. www.trakyamuzik.net

Cevap: Katkılarınızdan ötürü sonsuz teşekkürler...

Bu siteden ve siz değerli üstadlarımızdan çok yararlı şeyler öğrendim. Ben müziği iş olarak yapmıyorum,para kazanmıyorum.Evde hobi olarak yapıyorum. Nacizane benimde çorbada tuzum bulunsun diye özel üyelik için ücreti yatırdım. Herkesinde elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum.Bunlar büyük paralar değil kimisi için 2 paket sigara kimisi için bi yemek parası...
Buradan emeği geçen,desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız...

Duyarlı davranışınızdan ötürü sonsuz teşekkürlerimizi borç biliriz. Sonsuz sevgilerimle,

güzel açıklama olmuş üstad tşk ler