Ketron dan yeni bir cihaz geliyor...

• Konbuyu başlatan doni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 3K

doni

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.duobombastic.com
Enst.
Audya & SD1
Arkadaşlar ,ketron frankfurt music fuarında yeni bir cihaz tanıtacak..

öğrendiğime göre cihaz ipad şeklinde midjay olacak...yani "ipad in içinde çalışan
bir midjay" gibi düşünün.. artık görmek için mart sonunu bekleyeceğiz..fuar 21 ila 24 mart arasında..

Cevap: Ketron dan yeni bir cihaz geliyor...

madem Ketron'un böyle yüksek bir teknolojiye sahip, neden hala orglarına 10 yıl önce miladı dolan ve piyasadan kalkan ilkel floppy disket okuyucuları takıyor? anlamış değilim doğrusu..!

madem Ketron'un böyle yüksek bir teknolojiye sahip, neden hala orglarına 10 yıl önce miladı dolan ve piyasadan kalkan ilkel floppy disket okuyucuları takıyor? anlamış değilim doğrusu..!

Evet haklısınız!

Bu konuda KETRON programcısı olarak bende size katılıyorum ve teknolojisini biran önce yenilemesinin şart olduğunu düşünüyorum.

Saygılarımla

By_CTO

Keşke ketron iyi bir fizibilite çalışması yapsada audya gibi pahalı serinin yerine geniş kesimlerin rahatça alabileceği bir cihaz yapsa mesela :
sx3000 dizaynında olsa
ekranı büyük ve renkli olsa
sx3000 in özelliklerine ek olarak usb ile işlem yapabilse
piyasadaki sample formatlarını okuyabilse
başka hiç bir özelliğe gerek yok.sanırım şu anki piyasa durumu tamamen değişirdi

midjay kullanmdim bir sezon ve en buyuk salakligim (cok afedersiniz) satmak oldu.. neyse hasili kelam super bi sey demekdir bu i padi midi klavye ile org gbi kullanabilirsiniz anlamina gelirki ketron audyadan sonra ve coskundan sonra :D iyice gelistirdigi kendini... cep telefonu gibi dusunun bunu hepsi hemen hemen android kullaniyor yada yeni cikan cep windows. ketronda artik yeni cikaracagi cihazlarda sasirtacak herkesi...

ketronun bir an önce kendisini toparlaması lazım..yoksa müşterileri kaybettikten sonra hiç bir kıymeti yokk....