Ketron sx3000 "Iggy Pop-The Passenger" demo

eyeofthetiger79

Paylaşımcı Uzman Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Havian 30
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Ketron sx3000 "Iggy Pop-The Passenger" demo

ellerine sağlık eyeofthetiger79.gerçektende hareketli güzel bir parça.yorumda güzel olmuş.bizlerle paylaştığın için teşekkürler.

çok güzel bir çalışma olmuş arkadaşım ellerine sağlık

ellerine sağlık eyeofthetiger79.gerçektende hareketli güzel bir parça.yorumda güzel olmuş.bizlerle paylaştığın için teşekkürler.

Çok teşekkürler Ferdesu Hanım , sağolun...

Çok neşeli bir şarkı gerçekten ; ben de bayıldım :)

Ayrıca , yeni bir link ekledim.Yeni linkte sesler daha iyi aktarıldı...

Geçen Later With Jools Holland'da izledim Iggy'yi..İlerlemiş yaşına rağmen müzik dolu gözüküyordu yeni projelerinden bahsediyordu..

Çalışma çok hoş Bahri..Eğlenceli,cıvıl cıvıl bu arada Sx3000 sesleri beni yavaş yavaş iyice cezbetmeye başladı :D

Geçen Later With Jools Holland'da izledim Iggy'yi..İlerlemiş yaşına rağmen müzik dolu gözüküyordu yeni projelerinden bahsediyordu..

Çalışma çok hoş Bahri..Eğlenceli,cıvıl cıvıl bu arada Sx3000 sesleri beni yavaş yavaş iyice cezbetmeye başladı :D

Merhaba...

Güzel yorumun için çok teşekkür ederim dostum ; sağol...

Şarkı gerçekten çok hoş ve de neşeli ; insanın hoplayıp zıplayası geliyor :)

Ben "SX3000"i gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Bugüne kadar , ama demo olarak ama videoya çekerek yerli müzik olarak da yabancı müzik olarak da birçok kayıt yaptım.Hiç birinde de cihazın saundu sırıtmadı.Hatta bazıları gerçekten iyi oldu.Bunda marifet bende değil ; malesef cihazda :eek:

Sıfırı 1.750 Euro bildiğim kadarıyla ; hatta dövizin son zamanlarda baya arttığını da göz önünde bulundurursak (cihazın ikinci el potansiyeli iyi olmasa da - ayrıca bunu anlayabilmiş değilim) pahalı ve gerçekten kaliteli bir cihaz.İşin garibi yeni bir cihaz sayılmaz.Ritimler dehşet derecede güzel ; ama özellikle batı sesler aynı kalitede dehşet verici değil malesef.Buradan kötü anlamı çıkmasın.Ben son zamanlarda çok synth inceledim.SX3000 deki sesler çoğu synthden bile iyi.Ortalamasını alırsak çok verimli ve iyi bir cihaz.İkinci el fiyatları ise malûm...

Selâmlar...

Farklı tarzınızla dikkat çekici çalışmalar yapıyorsunuz..2 nci kayıtta sesler daha tok...Nasıl yaptınız...

Farklı tarzınızla dikkat çekici çalışmalar yapıyorsunuz..2 nci kayıtta sesler daha tok...Nasıl yaptınız...

Merhaba...

Öncelikle güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim Mustafa Bey... :)

İkincisi: önce ikinci bağlantıyı upload etmiştim.Malesef "zippyshare"e yaptığım uploadlarda yapmış olduğum kayıtların kalitesinde düşme olduğunun farkına vardım.Sonrasında "soundcloud"a yaptığım uploadların da daha kaliteli ve canlı kaldığını gördüm.Uzun lâfın kısası bahsettiğiniz o tokluk benim yapmış olduğum birşey değil ; siteden kaynaklanıyor...

Selâmlar...