• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Ketron SX3000 "Selvi Boylum Al Yazmalım" demo.....

Cevap: Ketron SX3000 "Selvi Boylum Al Yazmalım" demo.....

Emeklerine sağlık dostum çok güzel olmuş synth ses ve güncel sesler çok iyi durmuş koma kullanmamanda isabet olmuş teşekkürler...

Emeklerine sağlık dostum çok güzel olmuş synth ses ve güncel sesler çok iyi durmuş koma kullanmamanda isabet olmuş teşekkürler...

Merhaba :)

Filmdeki o acı acı synth sesli versiyonu daha çok beğendiğim için düzenlemem bu şekilde oldu.Beğendiğine sevindim dostum.Sürekli yabancı müzik çalacak değiliz ya ; son çalışmalarımda "kendi kültürümüzü de unutmayalım" dedim. :eek:

İyi akşamlar ; Selâmlar....

bayıldım ya süper olmuş emeğine sağlık ses kalitesi biraz daha yüksek olsaymış keşke hışırtılı sesler var gibi tam tertemiz bi kayıt harbiden tatından geçilmez yani çok beğendim sesler çok başarılı alıcam bu aleti bi gün koydum ben kafaya...

bayıldım ya süper olmuş emeğine sağlık ses kalitesi biraz daha yüksek olsaymış keşke hışırtılı sesler var gibi tam tertemiz bi kayıt harbiden tatından geçilmez yani çok beğendim sesler çok başarılı alıcam bu aleti bi gün koydum ben kafaya...

Merhabalar "h-sinan54"...

Güzel yorumun için çok teşekkürler...

Hocam kayıt kalitesi gayet yeterli.Hışırtı var dediğin olay ise gitar arpejindeki bir ses efekti.Benim tahminim, o sesi hışırtı olarak yorumladın.Sesi bir program ile cızırtı ve dip ses kalıntılarından temizledim.Dolayısıyla ses temiz ; buna emin olabilirsin...

SX3000 şu an için alınabilecek en iyi cihazlardandır.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ; tahmin ettiğinden fazlasını bulacaksın bu cihazda.Ben de maddi durumum elverirse bir AUDYA almayı düşünüyorum ya bakalım...

Selâmlar...

Link yenilenmiştir...

güzel olmuş kardeşim paylaşım için teşekkürler ...

Harika bi çalışma...Ellerine sağlık...