ketron ümit besen gecesi 1

PİYANİST ŞANTÖR

Paylaşımcı
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok
...................

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: ketron ümit besen gecesi 1

yüreğine sağlık...emeklerin için teşekkürler ketron sx3000 i daha iyi tanıyoruz.

çok güzel olmuş üstad ellerine sağlık

güzel bir çalışma olmuş.emeklerine sağlık PİYANİST ŞANTÖR..

sağolun arkadaşlar çok güzel çalıp söyleyemesemde idare eder sanıyorum sonuçta hobi olarak uğraşıyorum.Ayrıca aletler arasında kararsız kalanlar için bu demolar iyi birer kaynak oluyor ben ketron alana kadar ortalıkta doğru düzgün demo yoktu şimdi ben ayeofthetiger ve okan09 sayesinde ketron demoları çoğaldı

sağolun arkadaşlar çok güzel çalıp söyleyemesemde idare eder sanıyorum sonuçta hobi olarak uğraşıyorum.Ayrıca aletler arasında kararsız kalanlar için bu demolar iyi birer kaynak oluyor ben ketron alana kadar ortalıkta doğru düzgün demo yoktu şimdi ben ayeofthetiger ve okan09 sayesinde ketron demoları çoğaldı

Merhaba...

Hocam,sizin demolar yanında bizimkiler devede kulak yani :)
Ama düşünceniz için çok teşekkür ederim.Ben daha cihazı çözemedim;yakında başınızı bir iki soruyla ağrıtabilirim... :)

Şimdilik hoşçakalın...

her zaman yardıma hazırım arkadaşım bu alet menüler olarak oldukça farklı ve bir o kadarda pratik özellikleri var özellikle panel üzerinde basitçe kullanılan çoğu özellik diğer markalarda derin menü sayfalarında gizlenmiş durumda:)