ketron vega ex2 maxima set/ritim

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
merhaba arkadaşlar geçen benden iskenderun yöresinden cazcı nickli arkadaş arap set i istemişti elimde bulunan program ve ayarlar ve ritimler bunlar orjinal alloush hamsıs baya va 3ayne adlı eserlerin orjinal ritimleri mevcuttur snd konusunda yardımcı olamayacağım suriyede yükletebiliyorsun sanırım 100 dolara ex2 maxima snd lerini 50 dolara bile yükletebilirsin içerisinde loop lar vs.. gereken her şey var saygılar

Ekli dosyalar

• ketron vega ex2 maxima.rar
    432.4 KB · Görünümler: 406
Cevap: ketron vega ex2 maxima set/ritim

teşekkür ederim hemşerim .açıklayıcı bilgiler için .pasaport çıkarayım da suriye ye gtmek 1 saatlık mesafe vize de yok nede olsa.

Cevap: ketron vega ex2 maxima set/ritim

o konudada yardımcı olayım benim arkadaşım var yükletir getirir yada elinde ex4 maxima var satıyor yardımcı oluruz bu konuda çok kalite sesler ve kitler var ritimler araplar için süper ama türk işlerine gelincede elin kolun bağlanır söyleleyim sadece arap çalacaksan arap snd leri süper olur ama hem arap hem türk olsun dersen ex2 maxima da türk sesleri var mey bağlama saz yaylı kanun ud kaval ney titrek zurna vs.. arap sesleride shababa rababa zamrr phazer ritimler çoğunlukla 2/4 tür ve 4/4 tür ama kendim ritim yazarım dersen yazılabilir yok ben yazamam dersen suriyede rami diye biri var o sana her tür ritimi yazar ve çok süper ritimleri var pa800 ü aratmaz