• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

ketron xd 9 arıza

şerdıl

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
ketron xd9
Arkadaşlar merhaba;
ben evde amatör olarak xd9 kullanan 54 yaşında bir ağabeyinizim.orgum hertürlü fonksiyonu yerine getiriyor ancak ne ses nede ritmlerin sesi çıkmıyor.kulaklık ve mikrofondan da ses çıkmıyor.yardımcı olursanız sevinirim.

Cevap: ketron xd 9 arıza

aleti açma şansın varsa açıp hopörlöre giden soketlere bir bak umarım sıkıntı büyük değildir.

aman sistemnk ya bulaşma abi ben tamir icin orgumu gonderdim yanlışlıkla satmışlar elemanı satmıs guya
bence istanbuldaysan tunele gotur hem başında beklersin bu zmanda kimseye guven olmuyor

hepinize teşşekürler.
sistrem nk zaten trabzonda orgu oraya göndermek zor olsa gerek.çünkü ben istanbulda oturuyorum.
aleti açıp hoperlöre giden soketlere bir bakacağım.

Hocam zaten gönder demedim. Buradan trabzon'a cihaz göndermek pek mantıklı değil. Ama fikir almak için danışılabilir. Bu işlerde hiçbir şeyin garantisi yok. X bir esnaf orgu açıp, küçük bir temassızlık varken, falanca board'un yanmış derse ne diyeceksin? Oraya kadarda götürmüşsün hemde ketron gibi ağır bir cihazı. Ben X bir esnafta tuş lastiklerini değiştirdim. Ertesi gün farkettim ki cihaz açık konumda beklerken hoperlörlerden tuhaf bir ses (zzz şeklinde) geliyor ve orgun genel soundu keskinleşmiş. Daha tiz bir sound veriyor. Orada farkedemediğim ve çokta uzak olduğum için birşeyde diyemedim. O yüzden bir kaç yere danışıp, mümkünse göstermek ve iş bitiminde cihazı sıkı bir kontrolden geçirmek yerinde olacaktır.

haklısınız.
biraz titiz olmak ve dikkat etmek lazım.teş.

aleti açma şansın varsa açıp hopörlöre giden soketlere bir bak umarım sıkıntı büyük değildir.

kulaklıklardan bile ses gelmediğine göre sorun hoparlörden değilde ses kartından olabilir.

hocam aynı arza bende de yapmıştı ancak ses kartıyla ilgili bir sorun bu sistem nk ye gitti giderken birde cihaz kargoda düşmüş denildi tuşlar felan kırılmış denildi sonra anakarta arza var denildi toplam 400 tl masraf çıktı anlayacağın biraz sorun yaşatabilir

aman sistemnk ya bulaşma abi ben tamir icin orgumu gonderdim yanlışlıkla satmışlar elemanı satmıs guya
bence istanbuldaysan tunele gotur hem başında beklersin bu zmanda kimseye guven olmuyor

sabahtan beri gülmekten öldüm:D o nasıl iştir yaw aleti satılırmı bakıma tamire giden org ayrı yerde muafaza edilir bu işte bir iş vardır senin aletin başına başka şey gelmiştir yan çizmişlerdir.:D