ketron xd 9 plus 4 ritim

pynst_olcay

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa800 & gem genesys
slm arkadaslar , plus 4 ritimleri silindi elinde olan arkadaslar varsa paylsabilrmisiniz lütfen , teşekkürler...

Cevap: ketron xd 9 plus 4 ritim

pLUS4 ritimlerini silinmeden önce bizimle paylaşsaydınız keşke.Şimdi buradan iade ederdik.Ketron kullanan arkadaşlar arasında eskiden çok iyi bir paylaşım geleneği oluşmuştu.zamanla herkes kendi hesabını yapmaya başladı

hocam aleti alalı daha 1 hafta olmadı ne zaman paylascaktım yada baska bişi aleti yeni cözüyoruz daha , kendi hesabıma ne calısayım allah askına yaa alttarafı ritim ses vs.. onları mı sakıncaz arkadaslardan... neyse adminlerden ricam konuyu kapatırlarsa sevinirim...

Sanırım xd9 dovnload bölümünde diğer plus serileri için hazırlanmış ritimler işinizi görür.Nette olabilecek bütün ritimleri derleyip paylaşmıştım 40 mb den fazla ritim.Ayrıca yardımlık bir durum olursa elimden geleni yaparım.Cihazınız hayırlı olsun
http://www.upload.gen.tr/d.php/www/cqtgri1m/XD9-RITM.rar.html

Moderatör tarafında düzenlendi:

ilginizden dolayı cok tsk ederim , saygılar....

bunların plus 4 olduğuna eminmisiniz

Kardeş tabiki eminim tünel müzikten bizzat teslim aldım. plus 4 yüklettirmiştim. Plus4 uyumlu ritimleri de verdiler.

bende plus 4 çıkmadan öncede vardı bu ritimler ama belkide yanılıyorumdur... ?????????

Zaten plus4 de sadece 20 tane yeni ritim var. Oda Ensar Koç'un yazdığı ritimler. Diğer ritimler hepsi aynı. Plus4 de değişik olan sadece bir edi zurna ve bir kit eklenmiş o kadar. Plus4 setini ücretli yüklemeye değmez. Ben yükledim memnun kalmadım. Aleti de aldığım fiyatın yarısına ancak satabildim. Elimde sıfıra yakın bir xd9 vardı. Plus4 de yüklüydü. Alet bana 2400 tl ye mal oldu 1400 tlye ancak satabildim. Piyasa hepsi korg oldu.