ketron xd9 soru

• Konbuyu başlatan comx06
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görünümler : 3K

comx06

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron xd9
ketron xd9 16mb ın içine olus 2, plus 3 yüklenirmi, ketron 16mb plus ayrı bir klavyemidir...acil...:confused:

Cevap: ketron xd9 soru

yok kardeşim pluss dediğin şey set xd9 un sanırım 16 lığına yapılan 5 set var her hangi beğendiğin bir seti yükleyebilirsin

bende öle biliyodum bu gün birisi arkasında plus yazacak klavyenin dedi ...yoksa plus olmuyomuş..

yok alakası 16 mb sa sorun yok her seti yüklersin

cihazın icindeki sapmling yani turk seslerin yuklendiği ram 8 yada 16 mb oluyor...eger 16 mb ise cihaza daha kaliteli sesler yuklebiliyor

arkadaşlar ben piyanistim diyen birisi bana arkasında fabrika çıkışı plus yazacak dedi , yani ketron 16 mb plus diye bir org varmış, birde sade ketron 16 mb varmış, birde ketron 8 mb ı varmış xd9 un...doğrumudur....

16 mb olanı plusdır. Sade 16 mb olan diye birşey yoktur. 16 mb plus dır. Bide 8mb olanı vardır.

arkadaşlar ben piyanistim diyen birisi bana arkasında fabrika çıkışı plus yazacak dedi , yani ketron 16 mb plus diye bir org varmış, birde sade ketron 16 mb varmış, birde ketron 8 mb ı varmış xd9 un...doğrumudur....

ketron xd9 un en son çıkanlarının xd9 yazan yerde plus yazısıda vardır,

ketron xd9 16 lık la 8 lik aynıdır,yani aynı orgtur,sadece 8 lik 8 mg 16 lık 16 mg,isteyen 8 mglık xd9 u tünel müziğe götürüp romu 16 lık yaptırabiliyorsunuz,

sonuç itibariyle,ketron 16 mg ve 16 mg plus olan aynıdır,plus yazısı xd9 un son sürümü demektir,

plus demek,ketronda set demek gibi bişey,

4 adet plus vardır,hangi plusu yüklersen xd9 a,misal plus 3 yükledin xd9 plus 3 dersin,plus 4 yüklersin plus 4 olur,yüklemeside 1 saatlik iş,