Cevap: Ketronun sonunu düşünemiyorum 
ttterman1
. (ritim yazın arkadaşlar, ilk aşamada gerçekten iğrenç ritim yazacaksınız ama bırakmayın devam edin, yolun sonunda sizden kralı olmayacak) yazarken şunlara dikkat edin kick,bendir güm, darbuka güm..bunları aynı anda yazmanıza gerek yok yani aynı anda vurması bu üçünün hem çok gereksiz bass kirliliğine hem de polifoni düşmesine neden olacaktır(aynı mantığı tekler için de düşünebilirsiniz gerçi snare ile bendir ya da davul teklerini aynı anda çaldırı
p daha geniş frekansa hitap edebilirsiniz hoş ta oluyo.. gerçi kulağınıza kalmış)tef ile parmak zilleri farklı ritim figürü çalmıyolarsa! aynı anda çaldırmanın alakası yok, akompanyalarda eğer illa 3 kanal akompanya yazacaksanız akorun tüm sesleri yerine ilk ikisini(örneğin do-mi-sol yerine do-mi sesleri) kullanarak polifoniyi çok yormuş olmazsınız korkmayın do majör akorunda sol sesinin olmaması akorun fonksiyonunu bozmaz
bak bu yazdıklarınn çok doğru,çoğu ritm yazanlar ritmin içine herşeyi bulaştırıyor bu seferde karman çorman ritimler çıkıyor,nedense akompanya kısmına hiç önem verilmiyor baştan sağma yazılıp geçiiliyorr,akor bölümünede herşeyi koymaya çalışıyorlar,her zaman anlatırım,korg i-30 hepiniz bilirsiniz sene 2002 de olması lazım o cihaza bir ritmler yazmışlar inanın aklımız durdu ama o haftasımı ne pa80 almıştık.