ketronvega slow video

Cevap: ketronvega slow video

eline sağlık özellikle yaylı sesini çok beğendim ketronlar gerçekten güzel aletler hemde çok ucuz 1400 liraya xd9 alabiliyorsun pa80 den eksiği yok fazlası var ben sx3000 ni 2500 liraya aldım ve aynı fiyatlı pa80 ni ezer ama pa800 sx3000 den malzeme ve sound olarak değil sadece teknik özellikler yönünden üstün

Ellerine yüreğine sağlık çok güzel...

aynısını sx3000 lerede yapabilirim ama ne yazıkkki sx3000 yok elimde alırsam aynısı olabilir ama size şunu baskılayarak söylüyorum yaylıların güzel olma sebebi pedaldır istediğin gibi yönlendirebiliyorsunuz olmazsa ben sana değerleri veririm 4 adet user ses ayarı sölicem onu yapacaksın ve programda 4 ses karıştıracaksın 1demo daha koyacağım gündem yay izlersiniz pedalın farkı çok

xd9 kullanan arkadaşlar siteye koyduğum explus2 set içerisinde bu ses mevcut grup yaylı adı verilmiştir çok iddialı değilim ama kendi çabalarımla birşeyler yapıp paylaşma cabasındayım

Helal olsunn... Ne yaptın sen hoca yaa... Yaylılar manyak OFFFFFFFFFF diyorummm :D

bu set sitede ücretsiz paylaşıma sundum indiren arkadaşlar ücreti sadece bi teşekkür buttonu bari emeğe saygı olarak bu buttona basmakta fayda var set adı ketron sayfasında explus2 sesin adı grup yay ethnic bankasında saygılar

Yaylı yine bomba.. demoların artarak devamını dileriz.. :)

audya5 ten sonra inşallah dua edinde arabam satılsın satılmazsa almam zaman alacak sitede reno21 ilanı bana ait uygun konforlu araba isteyenler kaçırmasın derim saygılar