• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

ketronx9 500 ritim konusu yonetime dikkatine

burhan38

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA TYROS2xxl
frden slmlar arkadaslar bu konuyu okuyan varmi sytan 000 bilmem ne adli pic millete kufur yagdirmis kimsede sesini cikarmamis ya kufur yemek hosami gidiyo anlamiyom yonetimden inceleyen yokmu konuyu ben herkes adina o picin etttigi kufuru millet olarak ona iade ediyorum

Cevap: ketronx9 500 ritim konusu yonetime dikkatine

evet hocam şimdi okudum bende,,öyle insanlar zaten kendilerinin ne olduğunu ortaya koyuyolar,,ne oldukları belli,,bizler seviyeli dürst insanlar olduğumuz için onları gale bile almıyoruz,,gerekeni syn moderatör arkadaşlar yaparlar artık,,saygılar

Hallettim arkadaşlar, malesef bu tür ne olduğu belirsiz kişiler bazan çıkabiliyor,biz bu formun seviyeli üyeleri olarak onların seviyesine düşmeden en yakın görevli arkadaşa durumu bildirmeliyiz şu anda olduğu gibi.ilgi ve uyarınız için teşekkürler...

eline sağlık üstadım birde şu berkay1979 özkanı banlasak sorun kalmayacak küfürlü yazışmaları kalitesini gösteriyor ama bu ne ya bizi dolandırıcı yaptı bizi sahtekar yaptı şimdi burdan bi kafa koyacam kayseriden oturacak terbiyesiz kullandığı kelimeye bak

koymazsan adisin sahtekar herifff

sana anca bu yakışır özkan utan utan kalıbından utan millete seti satan sahtekar benmiyim senmisin? bi düşün senin gibi bi insanın müzisyen oldugu bile mechul demo yu izleyince kapak yaparsın dikkat et hava almasın tammammı? milleti kekleyen düldül

Moderatör tarafında düzenlendi: