• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Klasiklere devam.. let it be, pa500tr demo

Cevap: Klasiklere devam.. let it be, pa500tr demo

güzel çalışma.. eline sağlık hocam.. severek dinlediğim klasiklerden biridir.. paylaşım için teşekkürler..

valla aldın başını gidiyorsun ugurtheorca.her geçen gün daha güzel çalışmalara imza atıyorsun.parça seçimleri harika.ellerine sağlık çok güzel.

Coook tesekkurler :) bana yol gosteriyorsunuz, bende amator olarak sizleri takip ediyorum

mobile online im. Tesekkur etmeyi bulamadim. Yarin ederim arkadaslar pc den:)

her geçen gün kendinizi daha da geliştiriyorsunuz başarılar ...

Dostum eline sağlık öncelikle...
Gerek piyano, gerekse ritmler şarkıya tam oturmamış.Başka bir piyano arpeji ve ritm denemek gerek bence...

Ch.

Dostum eline sağlık öncelikle...
Gerek piyano, gerekse ritmler şarkıya tam oturmamış.Başka bir piyano arpeji ve ritm denemek gerek bence...

Ch.

Teşekkürler.. Başka ritimlerde var denediğim, bunu seçmiştim.. Piyano arpeji benimde içime pek sinmedi. Ama tam istediğim arpeji bulamadım hepsini denememe rağmen..

Ama akşam tekrar gözden geçireyim..

Repertuar on numara....Yola devam..

Çok teşekkürler Hocam.. Repertuara başka kült şarkıları da eklemeye çalışacağım..

Yalnız bir itirafım olacak...

Bu demoları internetten indirdiğim notalar sayesinde yapabiliyorum.. Kulaktan değiller :( Bu sayede notalar ve akorlar doğru oluyor.. (ritimleri ve diğer aranjmanları tutturamayabiliyorum doğal olarak)

Çok teşekkürler Hocam.. Repertuara başka kült şarkıları da eklemeye çalışacağım..

Yalnız bir itirafım olacak...

Bu demoları internetten indirdiğim notalar sayesinde yapabiliyorum.. Kulaktan değiller :( Bu sayede notalar ve akorlar doğru oluyor.. (ritimleri ve diğer aranjmanları tutturamayabiliyorum doğal olarak)

Sizin yaptığınız doğru. Parçanın notadan çalınması lazım....Bizler nota bilmediğimizden kulakta kalan şekilde çalıyoruz. Öğrenmek için de geç kaldık....