Korg 3x 61 ? 76 pro?

jembeycem

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha a2000 v2 plus-korg 3x pro
Arkadaşlar 3x almayı düşünüyorum istediğim aslında pro ama kime sorsam genelede tavsiye etmiyor ama bende a2000 var a2000 nin altına alıcam hem pro şekil durur hemde ne bilim ekranı kalkmasıda beni cezbediyor kötü bir yanı varmıki pronun?

Cevap: Korg 3x 61 ? 76 pro?

Hayır arkadaşım neden kötü bir yanı olsunki,Tam tersine 76 tuşun daha iyi yönleri var.Bir kere ekranı dediğiniz gibi motorlu,diğeri içinde hazır harddisk var.Yalnız aleti ordan oraya taşıyacaksanız.tek dezavantajı çok ağır olması,ama yok benim için problem olmaz,nerde olsa taşırım,güçlü kuvvetliyim diyorsanız alın 76 tuşlusunu.

Hayır arkadaşım neden kötü bir yanı olsunki,Tam tersine 76 tuşun daha iyi yönleri var.Bir kere ekranı dediğiniz gibi motorlu,diğeri içinde hazır harddisk var.Yalnız aleti ordan oraya taşıyacaksanız.tek dezavantajı çok ağır olması,ama yok benim için problem olmaz,nerde olsa taşırım,güçlü kuvvetliyim diyorsanız alın 76 tuşlusunu.

düşüncem pro almak özel hard case tekerlekli yaptırmak zaten 17 kilo diyolar gerçi ama harddisk olayını anlamadım sadece nasıl yani

düşüncem pro almak özel hard case tekerlekli yaptırmak zaten 17 kilo diyolar gerçi ama harddisk olayını anlamadım sadece nasıl yani

Yani pro alırsan alette 160 gb DAHILI harddisk mevcut.istedigin set mp3 leri atabilirsin.Kayitlarini harddiske yapabilirsin.

Yani pro alırsan alette 160 gb DAHILI harddisk mevcut.istedigin set mp3 leri atabilirsin.Kayitlarini harddiske yapabilirsin.

çok teşekkür ederim gerçekten iyioldu bu kesin pro alırım.... Kolonları ne kadar acaba ve kolonları 61 veya 76 göreye değişiyormu standartmı yoksa.

çok teşekkür ederim gerçekten iyioldu bu kesin pro alırım.... Kolonları ne kadar acaba ve kolonları 61 veya 76 göreye değişiyormu standartmı yoksa.

Hayır değişmez, standart oluyor.

Ekran bozulmaa rlski yüksek diye duydum

Pa3xle almanı öneririm 6,5 oktav ve soundu ekranı hızlı sistemi daha iyi fiyatta uygun 32 gb sd kart Alıp hd olarak kullanırsın hem hafif alet pa1x tuşesi var ben aldım çok memnunum

Bencede pa3xle al derim hem 76tus hemde normal 3xlere göre daha hızlı çokta ağır değil ve malzeme kalitesi çok iyi