• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg i30 alırken nelere dikkat etmeliyim

Djorhan

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Klarnet
s.a arkadaslar bir kaç gün önce konu acmıstım hangi klavyeyi alayım diye. ix300 i3 dü secenekler son dakika araya i30 girdi araya :) bir tane klavye buldum yarın görmeye gidicem temizse alıcam. aleti test ederken nelere dikkat etmeliyim klasik arızaları varmıdır ? mesela ekran kilitlenme olup olmadıgını nasıl anlarım kaç dakika denemem gerekir ekranı ? tus hassasiyetlerini ve swictleri zaten deneyecem bunlar haricinde bir öneriniz varmı ?

Cevap: Korg i30 alırken nelere dikkat etmeliyim

evet korg i30 birazdaha iyi bir seçim oldu alırken özellikle tuş takımlarını kontrol et klavyesini kontrol et ekranını kontrol et çıkışlarını kontrol et piçt bend v.s ( korgun en sağlam aletidir çelik kasadır ve ilk dokunmatk orgu diyede biliyorum :)

ilgilendigin için teşekkür ederim hepsine dikkat edicem. birde süper set varmı i30 için. taylan ritimi var.link buldum ama hep kırık elinde olan varsa gönderebilirmi ?

Merhaba korg i30 un ön tarafında ekran ışığı ayarı var o ayar yeri bazen bozuk olabilir ona dikkat et dostum.

sagol ama aldım bugun klavye elim altında sonunda :) koma vermeyi çözemedim bir türlü yardımcı olursanız sevinirim

hayırlı olsun.aynı zamanda allah kolaylık versin.başarılı olamadığım tek alet.HD takarsan ii olur...

başarılı olamadıgım derken ?

bende ondan alıcam bu hafta sonu bayadır cok ılgımı cekıo i30 g 600 alıcktım ama i30 daha cok hosuma gıdıyor.

almanı tavsiye ederim ama alet çok karışık.ama yinede sesler ritim çok güzel.aleti alalı 1 hafta olacak set yapmaya başladım :) ama klavyeden set yapmak çok zor ritim sesleri silemiyorsun. anca bilgisayar aracılıgı ile korg file editör kullanıcaksın açıcaksın bir set içindekileri silip kayıt edeceksin sonra kaydettigin seti org yükleyecen orgdan ritim sesler siliniyor. anca öyle sıfırdan birşeyler yapabilirsin.şimdiden hayırlı olsn.klavyeyi alırken herşeyini kontrol et özellikler ekranını