• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

korg i30

efsane3434

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
arkadaşlar biraz saçma gibi olabilir ...ama belkide vardır bir yerlerde...ben korg i30 arıyorum..ama 0 ayarında..yani kutusu köpüklerine kadar herşeyiyle...evde kullanılmış...bu forumda bir tane görmüştüm..ama tabi satılmış satıldıktan sonra gördüm...keşke daha önce görmüş olsaydım...yani diyeceğim hiç bulamazmıyız bir yerlerde yokmudur bu türkiyede...ne bileyim ya illaki i30 olsun..ama dediğim gibi ilk sahibinden hemen hemen hiç kullanılmamış..saygılar...

Cevap: korg i30

arkadaşlar bi cevap...saygılar...

kardeşim i30 un dediğin kadar temizini bulman imkansız gibi birşey bence daha yeni teknoloji aletlere bak derim ...

varya i30 gibisi gelmez bidaha

kardeşim i30 ların geneli onarılmış oluyor temiz bulmak çok zor ama sen yinede araştır ilan gönder sitelere saygılar

bu orgu kullandım zamanında prof. bir org kullanımı çok zor ve ağır bir alet.sesleri hoşuma gitmemişti o zaman.yabancı saundları dehşet kuvvetli.ne yazık ki düğmeleri roland g serisi gibi.sık sık temassızlık yapıyordu.kontak sıkarak idare ediyordum.hd lisini almaya çalış illa i-30 diyorsanız.amma dediğiniz özellikte bulmanız imkansıız.kimse böyle bir prof orgu evde kullanmak için almaz.sahne için alır.hoparlörsüz alet.bence eski modellere hiç girme derim.ben de zamanında senin gibi inat edip illa i-30 alıcam demiştim.sonra 1 ay içerside hemen elimden çıkarmıştım..bu zamanda bu aleti istesene kolay satamazsın artık.gerçi hurda demir fiatına hurdacıya satsan ağırlığından dolayı paranın bir kısmını çıkarırsın.bu da işin espirisi.kolay gelsin....

akor hocam..önerilerin için teşekkür ederim..ben cihazı ilave ek cihaz olarak ve sırf rtimleri sağlam diye almak istiyorum..birde tuşesi çok hoşuma gidiyor..zaten alırsamda satmayı düşünmem..zaten 800-900 liralık bir alet..satsam nolacakki ne zengin olurum nede fakir...bizim burda düğünlerde rtimleri güçlü diye iyi iş görür o yüzden yani..yoksa tutupta restaurant programında kullanmam ben onu..düğünlerde hem rtim için almak isityorum hemde yedekte dursun...saygılar....

selam i30 buldunuz mu bullmadıysanız bende var saygılarımla

roland gw 8 düşün bence bende var senin istediğin özelliklerde.usb den mp3-waw bile çalıyor.