korg i30

• Konbuyu başlatan maktas
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görünümler : 3K

maktas

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Medeli Dante tr
ben mehmet aktaş elimde çoktemiz korg i30 var meraklısına fiatı.1100tl dir takasta da olabilir .yamaha A1000 NOT aradaki farkı ödeyebilirim cep tel..05354683279.

Cevap: korg i30

önce evlat diyeceğim çünkü yaşım 58dir 1.şimdi korg çokgüzel alet ama .2. ekranı varya dokmatik maazllaah arıza yaparsa tam 500milyona patlar 3.kendim elektro bağlama çalıyorum korg ta kiler beni tatmin etmiyor .4.dek aletolduğu için .beğenmediğin GEM WK 1DE bile süper elktro bağlama . 5. EĞER BAĞLAMA İŞİ ÇÖZÜLÜRSE OZAMAN KESİNLİKLE SATMAM...HERKESE BENDEN SEVGİ VE SAYBILAR.

nejat üstadım bende korg i30 amatörce evde bazen çalmaya çalışıyorum maktas abi diyelim çünkü ikinizde benden büyüksünüz saygılar eyer mahsuru yoksa şu maktasa göndereceyin sesi merak ettim banada gönderirmisin

sayın nejat bey beni yaşça geçtin allah uzun ömürler versin .böylece tanışmış oluyoruz . sizinle yüz yüzede görüşmek istiyorum .ben sirkci büyük postanesinden emekliyim .27 sene güvenlik memurluğ yaptım .adresinizi yazarsanız sevinirim sevgile .ben mehmet aktaş .

nejat bey ben maktaş korg i30 sesleri mailime gelmedi
selamlar

nejat bey .benim istediğim elektro bağlamalar yok ama yinede çook teşekkürler mehmet aktaş ..