• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg I30'Almayı Düşünüyorum,Org Alınırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Nelerdir ?

dangercaptan

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg i30
Merhabalar , arkadaşlar Korg I30 Almayı düşünüyorum, org alınırken nelere dikkat etmek gerekir yardımcı olabilirimisinz :) :)

Cevap: Korg I30'Almayı Düşünüyorum,Org Alınırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Nel

ilk olarak ekran durumunun iyi olması gerekir ekrandaki bir arızayı gidermek yada değiştirmek maliyeti baya bir arttırır

Cevap: Korg I30'Almayı Düşünüyorum,Org Alınırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Nel

Evet katip abiye katılıyorum ekranına bak, bütün tuşlarını kontrol et çalışmayan olabilir, klavyesini kontrol et , imkan varsa çıkışlarınıda dene kulaklıkla falan vs..

i30 sen ne yapacan porofesyonel alet o cok ugrasirsin rihtim var sez yok yani kelek pa 80 al veya pa55 pa500tr tafsiye ederim tercumeli elamandan

eherki vestekisi icindeyse sonuna kadar sezi ac ekrana bak tunclari iyi bak hepsi basiyormu of bunlarda ugrasilmaski tafsiyem yeni mal al

1.tercihin yeni alet almak olmalı.Gücüm yok diyorsan alternatif olarak bence yamaha A 1000 al aynı paraya.Eğer i 30 almak istiyorum dersen;disket sürücü çalışıyor mu?,Swichler çalışıyor mu,Ekran dokunmatiği çalışıyormu?,org çıkşları çalışıyor mu?dikkat etmen lazım.

bende sıfır gibi çok temiz i30HD var orjinal fabrikasyon harddiskli özel çantasıyda var çizik yok alette en ufak arızası yok ekran pırılpırıl almak istersen ara 05057702039 balıkesir ben kullanıyordum kardeşimin a1000 i vardı onu sattı benim i30 u ona vermiştim başkasına satmaya kıyamamıştım

Hmm, Teşekkür ederim arkadaşlarım , Öğrenciyim durumum belli I30 bana daha uygun olacaktır :) Temiz I30 arıyorum ., özellikle İstanbul içinden olması tercihimdir :)

Hmm, Teşekkür ederim arkadaşlarım , Öğrenciyim durumum belli I30 bana daha uygun olacaktır :) Temiz I30 arıyorum ., özellikle İstanbul içinden olması tercihimdir :)

benimde size tavsiyem pa 55 tr dir,korg i30 çok eski bi org,en az pa 55 tr alın derim,

Arkadaş i30 aldığımı farzedin :) Üstüne kolon nasıl bağlarım 2+1 fln ?