- Enst.
- ROLAND E70 & KORG PA800 256 MB V2
Hiç dikkatinizi çektimi yada dikkatinizi çekip sesli olarak düşünebildik mi? Bazen ikinci el org satışlarına bakıyorumda ikinci el satışa bile gerek yok arkadaşlar evimdeki 21 yıllık Roland E70 e bakmak bile benim için yeterlidir.Amacım klavyelerin her geçen gün kalitesizleşen kasa yapılarına dikkat çekmek..Benim 21 yıllık emektar E70 olsun,korg i3, korg i30 ve diğer eski sürüm klavyelerde kasalar ne kadar sağlam .Kullanılan plastikler ve üzerine yazılan o yazılar...Şimdiki klavyeler kasa yönünden oldukça kalitesiz.Başlığı korg diye açtım çünkü inanıyorum ki Türkiyede klavye satışında liderliği elinde.Son 10 yılda piyasaya sürdüğü ürünler ve satışları dikkate alındığında...Peki bu kalitesiz kasalara ve çabucak silinen yazılara neden tepki vermiyoruz bunuda anlamış değilim.Ama şahsen ben okulumdaki ingilizce öğretmeni bir arkadaşımdan yardım alıp burada yazdıklarımın bir benzerini KORG firmasına e posta ile göndereceğim ve umarım ellerine ulaşır ve de dikkate alırlar.Bir dünya para verdiğimiz bu cihazlarda en kaliteli malzemelerin kullanılması sizcede gerekmez mi?