• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg İçin Bunu Yapması Bu Kadar mı Zor?

• Konbuyu başlatan omunal
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görülen : 2K

omunal

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ROLAND E70 & KORG PA800 256 MB V2
Hiç dikkatinizi çektimi yada dikkatinizi çekip sesli olarak düşünebildik mi? Bazen ikinci el org satışlarına bakıyorumda ikinci el satışa bile gerek yok arkadaşlar evimdeki 21 yıllık Roland E70 e bakmak bile benim için yeterlidir.Amacım klavyelerin her geçen gün kalitesizleşen kasa yapılarına dikkat çekmek..Benim 21 yıllık emektar E70 olsun,korg i3, korg i30 ve diğer eski sürüm klavyelerde kasalar ne kadar sağlam .Kullanılan plastikler ve üzerine yazılan o yazılar...Şimdiki klavyeler kasa yönünden oldukça kalitesiz.Başlığı korg diye açtım çünkü inanıyorum ki Türkiyede klavye satışında liderliği elinde.Son 10 yılda piyasaya sürdüğü ürünler ve satışları dikkate alındığında...Peki bu kalitesiz kasalara ve çabucak silinen yazılara neden tepki vermiyoruz bunuda anlamış değilim.Ama şahsen ben okulumdaki ingilizce öğretmeni bir arkadaşımdan yardım alıp burada yazdıklarımın bir benzerini KORG firmasına e posta ile göndereceğim ve umarım ellerine ulaşır ve de dikkate alırlar.Bir dünya para verdiğimiz bu cihazlarda en kaliteli malzemelerin kullanılması sizcede gerekmez mi?

Cevap: Korg İçin Bunu Yapması Bu Kadar mı Zor?

abi en kaliteli malzemeyi kullansalar zaten aşırı yüksek olan fiyatlarıda artacak aslında parasına göre çok çok iyi aletler çıkarıyor başta korg ve diğer firmalar olmak üzere ama bugün bi konuda rastladım pa 2x i 2600 liraya aldığından bahsediyor fransada bir abimiz tabi burda korg firması mı suçlu yoksa ülkemizde vatandaştan alınan lanet olası vergiler mi bu ülkeye dışarıdan bir mal girdiği zaman fiyat iki katına çıkıyor abi he sen gönder kaliteli yapmaları için bir önerge bakarsın yaparlar ama bu ülkedeki piyanistleri yakarsın çünkü iyi malzeme ve parçalar demek fiyatların ikiye katlanması demek bence saygılar.

:D kaşla göz arasında ülkemizin piyanistlerine beni hedef gösterme yakma beni :) :) Ben ürünü değerlendirirken bir bütün olarak ele alırım güzel kardeşim.Bence bu bir eksiklik..En azından şu boyada solma yazıların silinmesinin önüne geçsinler ..Kozmetik gerçekten önemli değil mi? Herşeyde kozmetik önemli.. Bakınız biz insanlar olarak kozmetiğimize yani dış görünüşe ne denli önem veririz ,arabamızın kozmetiği ,evimizin kozmetiği diye sayar gideriz...Korg kalitesiz demiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın özellikle pa80 ve sonrası klavyeleri ile çok büyük devrim yapmıştır..Saygılarımla

şu an piyasadaki korg,yamaha,roland ve ketronu hesaba alırsak sağlamlık açısından en sağlamı bana göre roland'tır ne gariptirki roland diğerlerinden daha ucuzdur.türkiye piyasasında en çok satılan aletler korg serisidir ve yine ne gariptirki en dandik malzemede korgtadır.piyasanın ikincisi yamahadır ne yazıkki oda bizim istediğimiz malzeme kalitesini yakalayamadı or700 de sağ hoparlör ve ses potansı problemi vardı a2000 de bu problemler
giderirler diye düşünüyordum fakat aynı problemler devam ediyor hoparlörlü aldığınız cihazı çıplak hoparlörde yüksesle dinleyemecekmişim dinlersem cızırtı yaparmış tabiki. çok saçma.
pa2x alırsınız ledler arızalıdır.pa3x alırsın kasa paslanmaya başlar.diğer aletlerde biza hitap etmiyo ne alacağız bilmiyorum....

a2000 den pa800 e geçiş yaptım bence pa800 kasa olarakta,tuşe ve hoparlör olarakta a2000 den daha sağlam, tek sorun terden boyasının solması pa800 ün ve hoparlörünün paslanması... korg sandığım kadar dandik değil en azından yamahadan sağlam olması bile yeterli :) dediğin gibi boyolarını kaliteli yapsalar tadından yenmez alet

arkadaşlar bunun sebebleri şundan kaynaklanıyor

biz millet olarak her zaman kaliteyi ucuza almaya çalışırız tabiki cebimizide düşünmek zorundayız bu ayrı konu,

biraz pahalı olduğu zaman ondan uzaklaşıp daha basit daha ucuz hem herşey olsun onu alalım istiyoruz,

imkansızı ister gibi düşüncelere sahibiz,

aslında bunu korg yamaha v.s yapmıyor biz istiyoruz,kaliteli olsun herşey olsun ama çok ucuz olsun istiyoruz,

kaliteli oluyor herşey oluyor kalite olunca tabi doğal olarak pahalı oluyor o zamanda kimse almıyor millet ucuz orglar bekliyor,

korg yamaha v.s satamayacağını bile bile kaliteli pahalı org çıkarırmı,

hem parçasından kazanılıyor para,

birazda temiz ve dikkat ederek kullanırsa bence hiç sıkıntı olmuyor arkadaşlar,