KORG PA 500 TR ISPARTA.SET (ara güncelleme)
Selâm,sevgi ve saygılar ...
Kıymetli dostlar ... KORG PA 500 TR ISPARTA SET 6.güncellemesi'ni yakında paylaşmayı düşünüyorum.En iyi BACKUP üzerine kuracağım,söz verdim.Bunu da öylesine yüklüyorum.
Ses ve ritmlerin BAZILARI aynı gibi görünsede tarafımdan işlendi.
(yenilik yok,sadece olanı değiştirmiş diyenlere ... yükle gör ...)
ISPARTA SET : Zippyshare.com - ISPARTA.SET.rar
Bende telif yok isteyen beğenir isteyen beğenmez ama dün akşam sahnemde kullandığım seti paylaşıyorum.bana göre İşe yarar şeyler mutlaka vardır.Önemli olan emeğe saygı duymak,hak yememektir.
KORG PA 500 TR'nin tüm setleri güzel.Önemli olan aleti nakış nakış işlemek.Elimizden geleni yapıyoruz işte ...
Sen zayıfsın biraz galibe diyen zavallı da ve PAYLAŞ da görelim diyen ezik de rahat olsunlar.Müziğe ve topluma birşey kazandırmamışlar ... hazırcılar onlar.
BURADA BiRŞEY YAYINLAMAYA ve PAYLAŞMAYA ÇEKiNiYOR iNSANLAR.
Kardeşimiz buraya bir video koymuş set nedir? hangi kick nerededir gibi teknik konular yerine iyi çalmışsın orası neresi ? Tek işleri güçleri bu,ayıklanmalılar.
Bu yüzden 150 setten sadece 72 tanesi piyasada .....
Herkes yerini ve haddini bilmeli ...... Emek veren herkes saygıyı hakediyor.
Yolunuz açık kazançlarınız BOL olsun kardeşlerim.
Selâm,sevgi ve saygılar ...
Kıymetli dostlar ... KORG PA 500 TR ISPARTA SET 6.güncellemesi'ni yakında paylaşmayı düşünüyorum.En iyi BACKUP üzerine kuracağım,söz verdim.Bunu da öylesine yüklüyorum.
Ses ve ritmlerin BAZILARI aynı gibi görünsede tarafımdan işlendi.
(yenilik yok,sadece olanı değiştirmiş diyenlere ... yükle gör ...)
ISPARTA SET : Zippyshare.com - ISPARTA.SET.rar
Bende telif yok isteyen beğenir isteyen beğenmez ama dün akşam sahnemde kullandığım seti paylaşıyorum.bana göre İşe yarar şeyler mutlaka vardır.Önemli olan emeğe saygı duymak,hak yememektir.
KORG PA 500 TR'nin tüm setleri güzel.Önemli olan aleti nakış nakış işlemek.Elimizden geleni yapıyoruz işte ...
Sen zayıfsın biraz galibe diyen zavallı da ve PAYLAŞ da görelim diyen ezik de rahat olsunlar.Müziğe ve topluma birşey kazandırmamışlar ... hazırcılar onlar.
BURADA BiRŞEY YAYINLAMAYA ve PAYLAŞMAYA ÇEKiNiYOR iNSANLAR.
Kardeşimiz buraya bir video koymuş set nedir? hangi kick nerededir gibi teknik konular yerine iyi çalmışsın orası neresi ? Tek işleri güçleri bu,ayıklanmalılar.
Bu yüzden 150 setten sadece 72 tanesi piyasada .....
Herkes yerini ve haddini bilmeli ...... Emek veren herkes saygıyı hakediyor.
Yolunuz açık kazançlarınız BOL olsun kardeşlerim.
Moderatör tarafında düzenlendi: