Korg pa 500 tr önemli

• Konbuyu başlatan EMRE_53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 13
  • Görünümler : 3K

EMRE_53

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA A2000 PLUS EMO USB
Sevgil pa 500 tr kullanıcıları pa 500 tr cok güzel bır klavye ama bılmedıgınız özellıklerı var ben haftaya korg pa 500 tr mı alıyorum sıfır kapalı kutu arkadslar bende daha once vardı klavye ben pa 500 tr ye soner kartı yukledım kıt lerını ayarladım bayagı bı ugrastım ama soner kartın aynısın yukledım alete sunu unutmayın pa 500 tr dekı drum kıtlerı cogu pa 80 e yapılan kartlarda var onun için alete teneke dıyenler için bu kartları bı deneyın oturan rıtımler mutlaka olucaktır sızden ricam aleti bıraz kurcalayın benım rıtmlerım seco 35 te var paylasıma sundu set arsıvım dıye emre pa500tr set yazıyor o rıtmler ı aceleyle yaptım eger bır pa 500tr kullanan arkadasımız ılk sayfada kı rıtımler benım onları kayıt edıp sıteye yuklerse ne demek ıstedıgımı anlıycaksınız elımde alet olmadıgı ıcın ben yapamıyorum sımdıden tesekkurler.....emre turan saglıcakla kalın....

Ekli dosyalar

• EMRE PA 500TR.mp3
    1.2 MB · Görünümler: 235
  • EMRE ROMAN.mp3
    1.8 MB · Görünümler: 262
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Korg pa 500 tr önemli

kardeşim bu roman ritim zarbolar geliyor roman havasında ritime benziyor bu ritim senin sette var mı? yoksa paylaşıcak mısın?

kardeşim bu roman ritim zarbolar geliyor roman havasında ritime benziyor bu ritim senin sette var mı? yoksa paylaşıcak mısın?

valla kardesım kendı yaptıgım yazdıgım setı paylasmıycam herkes ugrassın yapsın ben saatlerımı hatta gunlerımı harcıyorum daha once bı set bpaylastım kımse tesekkur bıle etmedı oyuzden paylasmayı dusunmuyrum

tamam kardeşim o senin bilceğin bişey de bu ritimleri sen mi yazdın? yoksa başkasının mı? onu soruyorum ...

kardeşim bişey merak ettim bu soner kart crd formatlı sen nasıl orga yüklüyorsun bir programımı var ?

kardeşim bişey merak ettim bu soner kart crd formatlı sen nasıl orga yüklüyorsun bir programımı var ?

işte işin sırrıda orda soner cart crd deden normal hale cevırıyosun yanı setup olarak acıyosun o roman rıtımını ben yazmadım bı arkadasım var o yazdı lutfen klavyeyı bıraz cozun hersey karsınıza cıkıcak zaten tesekurler

bılmece cozme gıbı cevaplıyosun acıklakı adamalrda rahat etsın