KORG PA 500 TR (saz)ZAFER 1983

İyiki Doğdunuz :)

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
Iyi dinlemeler arkadaşlar kısa demodur,pa 500 tr ses demolarıdır,yorum yapabilirsiniz

Ekli dosyalar

• KORG PA 500 TR SAZ.mp3
    938 KB · Görünümler: 353
Cevap: KORG PA 500 TR (saz)ZAFER 1983

Bi an gözlerimi kapadım gerçek sazla birebir geldi bana sample..Devamını bekliyoruz.

zafer kardeş yeni aletin hayırlı olsun güle güle kullan bu aletlerin sıfırı ne kadar ayrıca pa 80 le aradaki saund ve teknoloji farkı nelerdir azda olsa kullandın ritimler sertmi tekrar hayırlı olsun

zafer kardeş yeni aletin hayırlı olsun güle güle kullan bu aletlerin sıfırı ne kadar ayrıca pa 80 le aradaki saund ve teknoloji farkı nelerdir azda olsa kullandın ritimler sertmi tekrar hayırlı olsun

teşekkürler abi,uzun süre pa 80 ve pa 55 tr kullanmış biri olarak söylüyorum,pa 500 tr ile kıyaslanmaz bu cihazlar,pa 80 ve 55 tr de güzel cihazlar ama pa 500 tr daha güzel saundlar çok gerçekci,çok kaliteli saundları var,

tşk ler pa 500 tr ikinci el veya sıfırı nekadar bende değiştirebilirim 55 i benim kullandığım en teknolojik alet 55 tr pa 80 düğünde çalma fırsatım oldu saundları 55 ten farklı daha doyurucu 500 tr yi demolardan dinliyorum ama canlı dinlemek tabi daha iyi

harika olmuş abi gerçeginden hiçbir farkı yok yaa mükemmel olmuş. paylaşım için teşekkürler

süper zafer abi hayırlı olsun en iyisi pa500 valla kötü diyenlere sadece gülüyorum çalışmalarda başarılar güzel çalışmalarını bizimlede paylaşırsan seviniriz

arkadaşlar 15-20 gün önce ben de aldım çok uzun bir süre ara vermiştim İS 50 b yi satıp bu aleti aldım murat 124 ten sonra mercedes gibi geldi bağlama ve elektro sazlar gerçek gibi bu aleti denemeden kimse kötü demesin almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim aramızda bu aleti kullanmaya başlayanlar çoğaldıkça paylaşım da güzel olacak

arkadaşlar 15-20 gün önce ben de aldım çok uzun bir süre ara vermiştim İS 50 b yi satıp bu aleti aldım murat 124 ten sonra mercedes gibi geldi bağlama ve elektro sazlar gerçek gibi bu aleti denemeden kimse kötü demesin almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim aramızda bu aleti kullanmaya başlayanlar çoğaldıkça paylaşım da güzel olacak

aynen katılıorum abi bende almadan önce diolardı işte o alete para bile vermem pa80 nin yanından geçmez hiçte bile alet çok güzel ben pa80 le kıyaslamam bile sadece elektro deil tüm sesleri güzel çalışma yaptınmı bu alet çok çok iyi olur böle abilerimizin paylaşımlarıyla bu alet daha iyi yerlerde olacaktır pa500 e kötü demeyi bıraksınlar artık

seco_35 kardeşim buradaki paylaşımlarla aletin ne kadar iyi olduğunu göstereceğiz inşallah