G
gremedes
Misafir
slm korg pa 500 tr nasıl bir org duyduguma göre 55tr nin üst versiyonuymuş bilenlerden bilgi rica ediyorum şimdiden teşekkürler

Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
slm korg pa 500 tr nasıl bir org duyduguma göre 55tr nin üst versiyonuymuş bilenlerden bilgi rica ediyorum şimdiden teşekkürler
Kesinlikle katılıyorum. Pa500tr (Ak. bağlama Rx fonksiyonlu) sesini dinlersen aradaki farkı anlarsın. Demodaki tınıyı dinlemekte fayda var. Korg bu işi biliyor. Ama yinede çok pahalı buluyorum. Bana göre bilgisayarla secuencer yazan birinin pa500trden başka hiçbirşeye ihtiyacı yoktur. Bilgisayarda şarkı moleküllerine ayrılıp bütün hatalar düzeltilebiliyor) Pa serisi canlı perfonmans için dizayn edilmiş. Ancak bazen hızlı şekilde ses ve ritmi değiştirme çok yorucu geliyor. Bilgisayar, Secuencer(kayıtlı midi) kanallarındaki hatayı sıfıra indiriyor. Ben %40 org, %60 parmaklar ,icra ve bilgi diyorum. Youtube'de pa500tr çalanları görünce nerdeyse bu orgu almaktan vazgeçecektim
pa500tr düşündüğümden çok daha iyi çıktı. Fiyatı diğerlerine göre ekonomik.
| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
| M | Korg Pa 500 set | Korg pa500tr set | 4 | 2K | |
|
|
Korg PA500 Tr kart yuvası problemi | Korg | 11 | 4K | |
| U | Satılık Korg Pa 500 TR | Satıyorum | 8 | 3K | |
|
|
Satılık Korg pa 500 tr | Satıyorum | 6 | 4K | |
| S | Korg Pa 500 | Serbest KonuLar | 1 | 1K |