• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg PA-600 QT Alıcıları dikkatine

TEKİNOĞLU

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Bağlama, Pa-80 ve Or-700 TR V1
Sevgili dostlar herkesin bildiği üzere Korg PA-600 orgların Türkiye ye girişi ve satışı tahmini olarak, 15 Şubat 2013 tarihi itibariyle gene tahmini 1550 USD bedel ile satışı başlamış olacak.

Arkadaşlar ben 2 senedir emekliyim ve iş ten güç ten uzağım. Aklıma bir uğraş geldi bunu özellikle sizinle paylaşmak istedim.

Arkadaşlar toplu alımlarda küçükte olsa bir kar payı var. İşte bu kar payının yarısını sizlere iade etmeyi, öbür yarısının da çeyreğini belediye otobüsü yol param ve o gündü yemek param olarak kendime harcamayı, son çeyreğini de sizin adınıza bu güzel sitemizin devamı ve daha ileriye dönük başarıları için adınıza katkıda bulunmak üzere Sitemize Destek hesabına aktarmayı düşünüyorum. Bu konuda Sn. Admin'iminde elbetteki kabulleri benim için çok önemlidir. Bu işten hem sizler faydalanmış olacaksınız, hemde damlaya damlaya göl olur misali sitemizin yeşerecek olan aile ağacının birer yeşil yaprağı olacaksınız. Şunu da belirtmek isterim ki bu işten herhangi bir kusur veya kuşku duyulur ise bunun tek sorumlusu kesinlikle benimdir. Çünkü bu uğraşı da ben isteyerek üstleneceğim bu destek işini de ben organize edeceğim. Daha işin başında durumun ne olacağını herkes alıcı mesajlarından öğrenmiş olacaktır.

Arkadaşlar bu uğurda yanımda olmak isteyen ve bana güvenen siz sevgili dostlarımın taleplerini buradan bekliyorum. Öncelikle İstanbul içi alıcılarının taleplerini çok önemsiyorum. İstanbul dışı alıcıları kargo bedellerini kabulü halinde bu gruba dahil edeceğim. Bana herkes Telefon veya MSN den de ulaşabilir. Fatura bilgilerini gizli olarak özel mesaj veya MSN den iletebilir. Adım Muzaffer, MSN sazgrubu@hotmail.com İkamet adresim, Gaziosmanpaşa / İstanbul. Gerçi fırsatını bulup Ana bayii veya diğer bayiler ile görüşemedim ancak büyük bir ihtimalle bu işi çözeceğime inanıyorum. Aksi yönde bir olumsuzluk olur ise derhal sizleri haberdar edeceğim ve belgeli alınmış olan kaparo ve diğer paralar var ise derhal tarafımdan sahiplerine iade edilecektir. Saygılarımla,

NOT: İlk parti bitmiştir 2. Parti 15.04.2013 Tarihi itibariyle gelecekmiş şimdiden alıcıların kaparo vererek adlarını yazdırmaları gerekmektedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Korg PA-600 Alıcıları dikkatine

O kadar çok rağbet olmuş ki hiç bir mesaj dahi yazan olmamış. :) Sanırım bekliyoruz, alacağız diyenler almak için değil de latife olsun diye günlerdir ortamı telaşa vermişler. Saygılarımla,

merhaba abi;
geçen gün yine bu cihazla ilgili seco-35 arkadaşımızın açtığı konuda şu satırları yazmıştım;
''o zaman şöyle bişey olabilir , bu site dandik sıradan bir site değil, Türkiye piyanistlerini bir arada tutan çok güçlü bir oluşum. bu cihazın Türkiye distrübitörü ve diğer tüm org firmaları bu oluşuma büyük saygı gösteriyordur muhakkak ve bu birliğe emeği olan tüm üyelerinde bundan avantajı olabilir. bu cihazı alacak arkadaşlar bu site üzerinden toplu alışveriş yaparlarsa ucuza alırlar, kendi başına giden kazıklansın, bırakın sürüden ayrılanı kurt kapsın...
bu sadece bir fikir yönetici arkadaşlar uygun görürse bu tarz bir çalışma yapabilirler.
bir hikaye vardı tam hatırlamıyorum ama genel olarak bir kadın araba almak istiyor galeriye gidiyor aracın fiyati misal 30.000 tl, kadın 25.000 olmazmı diyor,galerici olmaz diyor, kadında peki 30 adet alsam diyor, galerici olur diyor, kadında internetten 25.000'e x model almak isteyen varmı diye yazıyor ve 30 kişi toplanıp 25.000'e alıyorlar.''

bende düşünüyorum bu aleti ancak çıkışından aylar sonra bile kayda değer bir veri olmaması bizi korkutan bir durum. psikoloji şu; yol kardan gözükmüyorsa durun önce başkası geçsin batacakmı ! herkes şu an aleti canlı görüp inceleyip sonra niyetlerini belli etmeye karar verdi.

Moderatör tarafında düzenlendi:

DÜSÜNCE cok guzel ama dediginiz gibi ben pa600 bekliyorum diyen alıcılar ortalıgı karıstırmadan baska birsey yapmazlar cunku cok bilen var bu işleri ama bence hic bilen yok bilen olsa bu teklife kayıtsız kalmaz ben dusunmuyorum pa600 o sebebten katılmıyorum yoksa fikir olarak cok guzel toplu alımlarda fiyat cok duser basarılar ustad

o ciyaklayanlardan kimsenin alacağı falan yok hep hikaye kuru gürültü yapıyorlar :s

Wallahi günlerdir yazılan, çizilen yorum ve forumlara bakıldığında 100 Adet rahat satarım diyordum ama daha 1 olmadı :)

Arkadaşlar ben bu aletin şurası iyi burası kötü diye birşeyler bilmiyorum sadece istekler çerçevesinde alıcılarımızın toptan alım karlarından %50 oranında daha da faydalanmalarını amaçlamış idim. Belki de güven meselesi de diyebilirsiniz. Yukarıda en basit örneği telefon numaram ve MSN adres bilgilerim var Google ye yazıp araştırın en ufak bir olumsuz mesajla karşılaşan olur ise o zaman bana güven duymazsınız. Bu site den şu ana kadar enaz 100 kişi evime gelmiş ve sayısız kişi de internet üzerinden benden birçok ürün satın almıştır. Yani beni bilen bilir. Evim kira değil, 20 senelik kendi mülkiyetimdir. Tabiki gene de mühüm olan iszlerin takdirleridir. Saygılarımla,

valla ben kdv hariç olaraktan 953 euroya aldım bile. eli kulağında geliyor. 5 gün içinde. almanyadan aldım. hemde firmadan. buraya ücretsiz olarak gönderiyorlar. bence bu daha karlı.

öncelikle fikir harika lakin fiatlar bi açıklansın daha sonra sizin ne kadara alacağınızı bilelim ona göre karar veririz zaten diğer konuya yazmıştım almaktan vazgeçtim diye o fiatlara 500 daha ekleyince pa 800 alma imkanımız oluyor daha kaliteli org varken neden pa 600 alayım çok düşündüm işin açıkçası birde org bi piyasaya çıksın aleti kullananlar yorumlarını yapsın birde bir bayi bu kadar nasıl sorumsuz olabilir bizler tünel müziği hep suçlardık ama can elektroniğinde onlardan aşağı kalır yanı yok tüm dünyada fiatlar açıklanmışken bunlar neden böyle davranır bilmiyorum ama sizin düşünceniz harika almaya karar verdiğimde mutlaka size döneceğim kolay gelsin

muzaffer abi aslında mesele güven meselesi değil. bende bu klavyeyi bekliyorum lakin neyle karşılaşacağımı bilmiyorum ne gördük ne duyduk.. hiçbir tanıtım yok düz modelini netten takip etik ama qt modelini bilmiyoruz. ayrıca kendi klavyemi satıp öyle almam gerekiyor yoksa okadar nakit çıkartamam kış vakti. iyiniyetini takdir ediyorum çok mantıklı ve iyiniyetli bir yaklaşım. kendi klavyemi satarsam sana ulaşıcam sonrasına bakarız birlikte.

bende pa600 almak istiyorum ama bir görelim ne menem şeydir canlı canlı ona göre karar vereceğim aletin malzemesinin çok kaliteli olacağını düşünmüyorum bunu göze aldım fakat bir soundunu kullanımını test etmem lazım birde fiyatını görüp ona göre bakmak lazım.Ama fiyat beklendiği gibi olursa yani bunu alacağına biraz daha ekle bu fiyata ikinci el pa800 dedirtmezse aşağı yukarı aletin nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum o zaman alırım.