korg pa 600 VİDEOLARI.....

• Konbuyu başlatan oxsyd
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 12
  • Görünümler : 5K

oxsyd

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg
Korg pa 600 düz modelinin videoları mevcut bende herkes gibi merak içindeyim tr ye gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum....link aşagıda

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=T1R5yD0MNN4&feature=relmfu"]KORG TV / Pa600 Videoanleitung Teil 4 - Songplay - YouTube[/ame]

Cevap: korg pa 600 VİDEOLARI.....

Tam Ev kullanicilarina gore...
aletin malzeme kalitesi gunluk ticari kullanimi kaldiracaga benzemiyor...
Not:Ana ekrana Subscale Menusu eklemisler 2. videoda gosteriyor QT olayi bu durumda sadece uzerindeki setin kalitesine bagli kaliyor ,yani normal halinin set haricinde qt den bir eksigi yok

Moderatör tarafında düzenlendi:

umarım pa500 gibi hayal kırıklığı olmaz bu alette.. pa800 den tek artısı ekran,ram,pich bendi..

Sonucta set yapanlar kendi drum kitlerini sample yapip atacaklarsa -ki genelde oyle olur diye dusunuyorum-doayisiyla qt almanin bir mantigi yok gibi

kesinlikle ;)

umarım pa500 gibi hayal kırıklığı olmaz bu alette.. pa800 den tek artısı ekran,ram,pich bendi..

artısı yok eksiği var gökhanım artısı olsa orada pa 600 değil pa 900 yazardı ve pa 800 ler o fiyata satılmazdı.

1.eksik çift mp3 çalar yok sürgü yok yani hemen çek diğer mp3 çalsın devam olayı yok...

2.tek tek sample atılıyor ve editlenmiyor.

kalite konusuna girmeyeceğim zaten cüneyt abi demişti 3 te 1 fiyatına kalite bakımından fazla birşey beklemeyin diye...

Bugün Pa55tr bile yıllardır düğünlerde kullanılıyor. Pa55 den daha kötü malzeme kalitesi olacağını düşünmüyorum.

Mp3 için mp3 çalar alın :)

Sample için awave studio birçok cihazdan daha güzel sample editliyor. Hatta çoğu kişi bilmez ama seslere artikülasyon bile verilebiliyor...

Ancak fiyatı biraz abartacaklar gibi bir his var içimde. Bir de hemen çıkarmayacaklar sanki.

Bu gün can elektronik türkiye korg bayiini aradım ürün satış bölümünden ilgililer şubat mart ayı gibi tr de satışı başlıycagını söylediler ...alet için biraz beklememiz gerekecek...

korgun ritimli aletlerine hep mesafeli durdum geçen gün ilhan57fb arkadaşımla cüneyt beyin yanında 1 saat kadar aleti inceledik...gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum...