• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg pa 800 256 ram

emirdag_03

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
korg pa 800
Selam müzisyen arkadaşlarım dostlarım bende korg pa 800 v2 64 mg ramli fakat gecen gün prova yaparken org kendiliğinden bi kitlendi kapatıp açtım ama nafile açılıyo korg pa 800 yazısı çıkıyo ekranda ama bir daha açılmıyo yani ekren da sadece ışık görünüyo anladığım kadarıyla herhalde ram ve ya hard disk yandı bilmiyorum şimdi 256 ram mp3 board alcağım dicem şuki bunları yaparsam alırsam taktırısam artık soun çıkıcakmı bu altete

Cevap: Korg pa 800 256 ram

....................... 256..mb..ram taktıracaktım.. kafam karıştı yani..

Moderatör tarafında düzenlendi:

sayın abim bende pa800 0 (sıfır) v.2 aldım bu yaz 256 ram,de taktırttım bende bile kitlendi ağlete taktırsanda aynı sorunları yaşarsın parana yazık olur derim .Bu kitlenme sorunu org ta virüs olabilir ,orguna set yükleyip değiştrme,başka setlerden ses,pad,ritim,kit atmaya kalktığında ramda yanar karşılamazsa,anlıyacağın gibi abi pa800 de çok oynamalar yapmamak gerek .kitlenme sorununu (FORMAT) atmalısın www.korg.tr.com adresinden klavyen için data alışverişleride yapabilirsin. saygılarımla iyi çalışmalar....![/QUOT

YANİ ŞİMDİ 256 mb. ram taktıranlar dan memnun olmayanlar var mı....?????????

hocam bence format at.sonrada üçe beşe bakma sat kurtul.yapacagın masraflarlada sıfır pa900 al sonrada bana dua et ne ram derdi var ne bi sorun ugraşma eski aletle.

bndede 256tmb var hc bı sorunum yk sn format at o 5 sanıye suruyo snra tekrar ıntro 1 tusuna basılı tutup aç o.s yukle sorun duzelr kolay gelsn

başka 256 mb..ram taktıran arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyoruz.

hocam sakın 800 satma 256 rem al iyidir ama 900 alma arkadaşların dedği gibi format attında düzeliyor istdaki müzisyen arkadaşlarda elinde 800 2x varsa elinden çıkarma dediler onun için satma ben memnunum aletimden 5.seneye giriyom hiçbir sorun çıkarmadı şu zmana kadar benden söylemesii