• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

korg pa 800 samplig bolumunde sorun var

casio ctk3000

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa55
seliam arkadaslar nasillsiniz iyimisiniz ben 1ay olali korg pa 800 kullaniyorum onceden (pa 55) vardi sonra (pa 500) ve simdi pa 800 ve bi sorum var sizlere sample bolumune girdikten sonra tempo/volume tekerlegile basladina sesleri arama bazilari (acik siyah yazili) diyerleri gibi (koyu siyah) degil ve su acik siyah olanlari delete yapamiyorum ne de okuta biliyorum acaba nedir bu problem simdiden tesekkur ederim

Cevap: korg pa 800 samplig bolumunde sorun var

seliam arkadaslar yukarda yazdimda bir cevap alamadim KORG PA 800 icin ve simdi bir baska sorun icin sizlere yaziyorum benim org 10-dakika caldiktan sonra seslerde bir bozukluk cikiyor yani saund seslerde (user1 user2 user-dk)-lardan sample seslerden sorun nedir acaba (ram) olabilir mi acaba orga format attim yeniden os 202 yukledim bir baska set te yukledim yine ayni 10 -15 dakika caldiktan sonra problem yine ayni

arkadaşım o yüklediğin setle alakalı bazı sesler korumalı yazılmıştır o yüzden o sesleri silemezsin ancak multisampleden silersen olur

seliam arkadaslar yukarda yazdimda bir cevap alamadim KORG PA 800 icin ve simdi bir baska sorun icin sizlere yaziyorum benim org 10-dakika caldiktan sonra seslerde bir bozukluk cikiyor yani saund seslerde (user1 user2 user-dk)-lardan sample seslerden sorun nedir acaba (ram) olabilir mi acaba orga format attim yeniden os 2.02 yukledim bir baska set te yukledim yine ayni 10 -15 dakika caldiktan sonra problem yine ayni

arkadaslar bu problemi allettik RAM yanmis:eek: