KORG Pa 800 Yardım

• Konbuyu başlatan katip20
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 1
  • Görünümler : 1K

katip20

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ROLAND BK 5 TÜRK
Cevap: arkadaşlar allah rızası için yardım pa 800 fomat atmada yanlış işlem yaptım

korgpa sitesindeki os 2,01 i indirmen lazım 114 mb boyutunda olan Korg Pa800 Software

bu linkte utulites yazanın altındakiler ilk once flasa rardan çıkararak ilk önce format olanı kullanarak flaşda yüklü iken açarken intro 1 e basılı tutarak aç flaşdan formatı göster okeyle işlemin bitmesini bekle orgu kapat aç sonra os res 2,02 olanı flaşa al açarken intro1 yine os res 2,02 i göster onayla işlemin bitmeisni bekle bitince kalibrasyona yönlendirir seni onuda yoatıktan sonra az bekle orgu kapat aç setini yükle
eğer sorun donanımsal değil ise çözümü bu sorun donanımsal ise dtl elektroniğe danışman lazım

Cevap: arkadaşlar allah rızası için yardım pa 800 fomat atmada yanlış işlem yaptım

katip 20 çok güzel açıklamış ama bana yardım edin demekle olmaz sorununu ayrıntılı biçimde yazarsan daha iyi olur.

sanırım format atmayı biliyorsun yani intro 1 ve media tuşuna basıp silebildigine göre yok başka türlü gitti diyorsan intro 1 e basılı tut açarken orada format yazıyor yanlış hatırlamıyorsam pad4 olması gerek bas sonra media tusu ile evet diyordun yanlış hatırlamıyorsam sonra sı malum flash bellek le devam..