korg pa1x full

klavyehakan

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Cihaz satılmıştır

satılmıştır..

Ekli dosyalar

• SAM_0547.jpg
    SAM_0547.jpg
    192.2 KB · Görünümler: 135
  • SAM_0549.jpg
    SAM_0549.jpg
    174.7 KB · Görünümler: 126
  • SAM_0550.JPG
    SAM_0550.JPG
    149.9 KB · Görünümler: 142
  • SAM_0552.JPG
    SAM_0552.JPG
    155.8 KB · Görünümler: 127
  • SAM_0553.jpg
    SAM_0553.jpg
    186.3 KB · Görünümler: 101
  • SAM_0554.jpg
    SAM_0554.jpg
    161.6 KB · Görünümler: 132
  • SAM_0557.JPG
    SAM_0557.JPG
    177.5 KB · Görünümler: 121
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: korg pa1x full

güncell ilan..

hayırlı satışlarınız olsun alet temizmiş

e güzel kardeşim iyi yazmışsın fiyat için polemik yapmayın diye ama yapılmayacak gibi değilsin bu aleti yavuz nickli arkadaştan 3500 tl ye almışsın çünkü arkadaş sattığında burada paylaştı sonra ertesi gün sahibinden com da 3900 tl ye ilan açmışsın sonra sanki org 10 yıldır sendeymiş gibi araba alıcam satıyorum diyorsun böyle muhabbetlere gerek yok ben alım satım işi yapıyorum de olsun bitsin üstüne kar koydum satıyorum de

cihaz kadir 006 arkadaşımıza 3600 liraya satılmıştır konu kapanabilir...

e güzel kardeşim iyi yazmışsın fiyat için polemik yapmayın diye ama yapılmayacak gibi değilsin bu aleti yavuz nickli arkadaştan 3500 tl ye almışsın çünkü arkadaş sattığında burada paylaştı sonra ertesi gün sahibinden com da 3900 tl ye ilan açmışsın sonra sanki org 10 yıldır sendeymiş gibi araba alıcam satıyorum diyorsun böyle muhabbetlere gerek yok ben alım satım işi yapıyorum de olsun bitsin üstüne kar koydum satıyorum de

beni ararmısın 0532 463 75 23

gencturk59 arkadaşım yaptığınız tavırlar ve konuşmalar hiç hoş değil. Hakan kardeşim benle tek bir pazarlık bile yapmadı mekanıma geldi çay içtik sohbetimizi yaptık nakit olarak parasını verdi yatırım yaptı ve istediği fiyata satmakta özgürdür helali hoş olsun. Hatırlarsan sen de talip olmuştun klavye ye hatta önce 3450 verdin sora 3350 teklif ettin buna şark kurnazlığı derler ama ben yine de yaşına saygıdan fazla rencide etmeden sana bunun pek şık olmadığını söylemiştim o zaman da ve sana da satmadım klavyeyi. Şimdi de kalkmış hakan kardeşi ucuza mal kapatmakla suçluyorsunuz buna hakkınız yok üstad buırda karalama yapmayalım lütfen. Hakan kardeşim evine çocuğuna ekmek götürüyor ve siz bir insanın ekmek parasıyla oynuyorsunuz farkında olmadan. Sende yri geliyor powerını satıyorsun sana aynısı yapılsa hoşuna gider mi ? Bu konu daha fazla uzamasın kapansın bence herkes ekmeğine baksın.

yav sen beni bulsan ne olurki sen beni tehtidmi ediyorsun benim adreslerim var sitede zaten çok zor değil bulmak benim adım erdin çoban çorluluyum ben