Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşım önce usb belleğini formatlaman gerek ve tak çalıştır değilse sana aldığın yer yanında programda vermiş olması lazım pc için hepsini yaptıysan cihazı taktığın kablo varya kaç pinli onlar bilmiyorum geniş kablo onu ters tak yani yön değiştir
usb bellek 2 gb olması şartmı formatladım ben ama 4 gb bendeki flash bellek kabloyu ters takmayı denemedim tak çalıştır olması lazım gotek marka yanında bi cd var ama hiç bakmadım içine
olur mu hiç cd ye bak içinde yazar program vardır büyük ihtimal ben 16gb takıyorum hiç bir sorun yok. önce cd de kılavuz vardır onu oku dediklerini yap olmazssa kabloya bakarsın
bende cd yi okuduktan sonra halledeceksinn
Valla ne yaptıysam olmadı dediğin gibi o kalın kabloyu ters çevirip taktım yeşil ışıkda yanmaya başladı ama bi türlü usb belleği okutamadım cihaza cd nin içindekileride okudum hatta windows 7 desteklemiyo diye cd içindeki programı xp makinada yaptım adım adım genede okutamadım usb yi cihaza bu arada teşekkür ederim yardımın için kablo olayını sayende çözdüm dorak28
Arkadaşlar kendinizi niye yoruyorsunuz anlamıyorum.Orgun en geç bozulan yeri disket sürücüsüdür.Oda piyasada bol miktarda var.Zaten yenisi 20-25 tL.arası bir şey.Bozulduysa değiştirin gitsin o sizin ömrünüzü savar.Hem Disket sürücüsünün 3-4 katı para veriyorsunuz,hamde çok uğraşıyorsunuz.