korg pa80 ve diger yuksek modeller

• Konbuyu başlatan lovec
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 2K

lovec

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
x2
arkadaslar ben yurt disindan yaziorum ve soylemek istedigim turkiyede 2.el fiyatlari acayip pahali.Neden bu derece yuksek anlamiyorum mesela pax1 icin 3800 tl vb. rakamlar yaziliyor yazik insanlarin muzik zevki bi anda ticarete donusuyor.Daha ucuzada bulunabilir yani.ILGILENEN ARKADASLAR VARSA VEYA SORU YAZABILIRLER

Cevap: korg pa80 ve diger yuksek modeller

yurt dışında pax1 ve pa80 ikinciel fiatı nedir.diyelim ki hesaplı,nasıl getireceksiniz.para gönder,mal gönderilir işi zaten yaş.türkiyeye getirdiğiniz zaman fiat gerçekten hesaplıysa bu aletlerden birini görerek almak isterim tabii.saygılar...

ne istersiniz ekimde geliorum.?UCRETI MALI GOR PARAYI ODE EGER BEGENIRSEN OK!
X1 FIATI ozel kargoyla getirecehimden dolayi 3000 ytl

pax1 fiatı türkiyede 3000-3750 arası zaten.pek de ucuz sayılmaz verdiğiniz fiat.sahibinden com a şimdi baktım korg ilanlarında ilk sayfada 3350 ye var 40gb hd li ve yanında extra şeyler veriyor.pazarlıkla 3000 e alınabiliniyor yani.siz 2500 e satabilirseniz o türkiye şartlarında uygun olabilir.o zaman tamam.

o fiyatada buluna bilir yalniz yukarda yazdigim gibi ozel kargoyla getiriyorsunuz kargo pahali oluyo ama bakicam mesela pa 80 getirdim mayisin basinda 1600 tl ye sattim cok temizdi.x1 icin de 2500 gibi bir fiyata bulabilirim cok rahat ama kimisi hoparlorlu istiyo kimi istemiyo fiyatta degisiyo

bu fiatlarda olursa aleti millet kapışır zaten.başta ben.pa80 niye olmasın.hemen getir kardeş.saygılar....

2,500 e pa 1x hemen alalımm :)

arkadaşım telimi al gelince ara ben alırım höpörlörlü olsun paX1 al gülüm ver gülüm 0537 404 85 41

görüldüğü gibi bu fiatlarda 1 tır dolusu org getirsen aynı günde satılır.aletler gelince siteye bildir hemen almaya geliriz.pa80,pa800 ve pax1 ençok lazım olan aletler.getirebildiğiniz kadar getirin elinizde kalmaz.saygılar...