korg pa800 acil

Cevap: korg pa800 acil

cihazı kapat 10 saniye bekle yeniden aç,
aynı sorun devam ederse komple format at,
sanırım cihazı yanlış kullanımdan kaynaklanıyor,
veya cihazdaki set orgu kasıyo,
set yükleme işleminden sonra orga herhangi birşey yükleme yapma,

bu sorun daha oncede vardı zafer abı c.tesı gunu aldıgm yere gotrdm fabrıka rıtmlerını bıle sılmısım versıyon yuklettk hemen sıfırdn sora alet 256 ramı gormedı sora dtl ye gıttm format attılar komple aldıgım yerdekı arkadas yarım saat caldı ordakı power a bagladı hc kıtlenmedı aksm evde actm actıgım gıbı 2 dkka ıcınde kıtlenmeye basladı yıne benm power kablosu kaybooldu orjınal olan sora elektronık markettn pc ııcn power kablosu aldm acaba ondanmı yapıyor yada kablomu bozuk bılmıyorm bıraz uzun oldu :D

ne çektin şu pa800 den be abi bi doğru düzgün çalamadın bile arızadan :)

valla dogru ılk aldgmda yoktu ama bu arıza ne zaman power kaybldu bska aldm ole oldu

Kardeşim format atmayı dene

yamahadan korga geçtiği için biraz sıkıntı çekecek o normal :)
alışana kadar sabırlı olmalısın,zamanla herşey rayına oturur,
ilk zamanlar hep böyle oluyor,
bazen kafayı yiyorsun kullanmayı tam bilmiyorsun ne yapacağını şaşırıyorsun moral bozuk oluyor ben atlattım o evreyi :D

şimdi kardeşim,kardeşim kilitlenme sorununu format atmayla ortadan kaldırabilirsin,
pa800 de çoğu sorunların çaresi formattır,

bi format bakalım düzelmesze buraya yazarsın yine

güzel kardeşim ,geçmiş olsun .aynı sorun bende de var. ne format ne başka bir şey,düzelmiyor. kullandığın set fazla büyük ,kasıyor aleti. daha az ram'i olan bir set kullan düzeliyor. geçmiş olsun

ama ram 256 lık ayrıca şöle bıse var c.tesı gnu format atıtrdım dtl de komple fabrıka rıtmlerını falan sılmısım yanlslkla falan aletın formattan sora aldıgım yerde 1 saat çaldık bende sorunu anlatcaktım onlara ama ne hıkmetse orda kılıtlenme olmadı eve geldım kendı kablomla açtım orgu kılıtlenme oluyor delı oluuotum aldıgımdakı kablom kayboldu sonra pc lere olan power kablosu aldıgımdan berı bu olay devam edıor

kardeşim kablo ile ne alakası var anlamadım...
eğer kabloya kafayı taktıysan değiştir bi de öyle dene kablo üç para,bu kadar strese değermi...