evet kubılay muziği çogukez duydum .pıyasadakı cogu müzik şirketını bılıyorum .taa barkat müzikzamanları E70 zamanlarında muzık sevdası başlamıstı ..çabaların konusunda haklısın sadece müzik degıl her sektorde bunun gıbı sıkıntıları yasıyoruz ..Bu yola cıkarken karsılastıgımız karsılacak olacagımız yol ayrılıkları olacaktır .gayretınız daım olsun yeter ..şu an benım goruşum ritm derlemek artık çok çok kolay ..bır ayımı set yukleyıp tek tek ezgim ile oynayan rıtmlerı not alıyorum ama ses konusunda son derece sıkıntılıyım ..pıyasa setlerındekı sesler emın olun orga yuklenecek sesler kesınlıkle degıl .rıtmler matematıksel hesaplarla yapılmıs gayet ozenlı hatasız pıyasa setlerı olsa bıle ...ki paralı setlerın dahı rıtmlerını kullanıp dınlemıslıgım var ..ama gel gelelım vıdeolarda ızledıgım benım kullandıgım pa800 akranlarıma bakıyorum oyle sesler oyle tonlamalar varkı nebır pıyasa seslerı nede paralı setlerde gordum ...bazılarına o vıdeoyu gonderıyorum ooo abı onlar klasık sesler dıyorlar ..ya onlarda kulak yok benım gordugum ayrıntıyı derınlıgı goremıyorlar yada genclıklerının verdıgı heyecan ıle onemsemıyorlar ..dıyeceksın kı sese neden bukadar takıldın? zamanında mc 5a ıayarı bır cohazla basladıgım ıcın dıger zamanın amıral gemılerı bende ton ve ses rengı hastalıgına sebeb oldu
) ınanırmısın cıhazda kullandıgım enstrumanın sesı ıyıyse parmaklarıma ınanamıyorum .kotu sesle caldıgım zaman parmaklarımın refleksı ölüyor ...sanıyesınde hevesım gıdıyor ..kımısı caldıgını rıtmle guzellestırmek çabasında bende ritmı çaldııgımla suslemek cabasındayım ..inşaallah çalısmaların ile nicelerıne bu işi sevdırırsın ..kolay gelsın