• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

korg pa800

efsane3434

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
merhaba arkadaşlar..benim pa800 ile ilgili bir sorum olacak..halen daha sıfır kapalı kutu piyasada bulmak mevcut...ben bu cihazı alıcaktım bir aralar..ama hiç görmedim denemedim bile...bi arkadaşım almıştı istanbulda ona sordum..yok ram yakıyo yok program yaparken kilitleniyo açılıyo kapanıyo falan filan..işte buna benzer bişeylerden bahsetmişti ve bende almaktan vazgeçmiştim...yani kısa kesicem ben bu pa800 ü alayımmı almayayımmı...cihaz kozmik olarak çok hoşuma gidiyor vede süper bir cihaz ...ne yapayım siz söyleyin...saygılar...

Cevap: korg pa800

hocam pa800 bende kullanmadım ama şuan almayı düşündüğüm iki orgdan birisi pa800. sizin arkadaş biraz şanssız olabilir yoksa okadar ram yaksa sahnede kilitlense bu alet türkiyenin en çok satanlar listesine giremezdi. neredeyse 10 klavyecinin 5inde pa800 var. bu sizede ilginç gelmiyormu?

Cevap: korg pa800

sevgili furalabi doğru söylüyosun...ama birşey daha duydum ilk çıkanlardamıo ne öyleymiş galiba..birde ilk çıkanlar florasan aydınlatmalı ekran ikinci çıkan versiyon ise led-tft ekranmış...yani ikinci çıkan versiyonlarda öyle bir problem yokmuş...kasası ve komple cihaz çin malı değilmiş...çoğu kişi çin kasa diyordu..öyle bişey yokmuş...almayı düşünüyorum ben..yani en azından piyasada sıfırı var..pa2x düşünmüyorum zaten..sıfırı yok..olsada almam...pa600 ü beklemeye değermi onuda bilmiyorum...sonuçta p800 daha bir baba daha bir gösterişli duruyor...