.:LEYLA ile MECNUN:>Demo :)

• Konbuyu başlatan CHL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 12
  • Görünümler : 3K

CHL

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
pa2x
Ben gibi Leyla ile Mecnun severlere gelsin :eek:
umarim begenirsiniz...

Zippyshare.com - LEYLA.WAV

not:en sag kosedeki SD ustune tiklayip HD yapiniz dinlerseniz :)
9187incii1961373.png

Leyla_ile_Mecnun_poster_2012.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: .:LEYLA ile MECNUN:>Demo :)

valla ilker nedesem yalan olur yaylilar saklanmis ud on planda sonra kanun derken yayli cunyet arkin gibi cikmis kaleyi fet etmisin valla super olmus allah bmw yin tekerine zeval vermesin heheeh

sagolasin burhan abi :)

valla ben çok beğendimm,ellerine sağlık sevgili ilkerrrr

seqoo guzel bilgi tesekkurler :)

Tesekkurler Yasar abi bizbize calip dinliyoz iste nepalim :)

aslında güzel konuya değindin ilker.dinlemesini bilmeyen bir müzisyen kısır kalır..dinliceksinki kendini geliştşresin.bir parça çalrsın ama parçada bişey eksiktir.bir nağme yapmk istersin ama aklına gelmez.tesadüfen dinlediğin başkasının parçasında o nağmeyi görürsün faydalnıp sende yaparsın..ama insanlar kıçını büyütüp tenezül etmiylar dinlemye...adam fanatik, tyorsla çalmış diye dinlemez.korgla çalmış diye dinlemez..dinle işte lannn.belki bişeyler kaparsın..bu işte ben iyiyim demek olmaz..elin oğlu çıkar seni mort eder demi..o yüzden ben kendi adıma konuşam,herzman traz ayrımı yapmadan dinlrimki bu adam ne yapmış diye..biraz uzun oldu ama neyseee :)

katiliyorum sana abi ornegin yeri geldi soyleyeyim ben Hakan Cebi dinleyerek ogrendim cok seyi ama Halay tarafim cok cok eksik hatta yok bile denebilir :) bugunlerde bu eksigimi senin demolarini dinleyerek kapatmaya calisiyorum hatta senin bir takim demolarin benim pc de saklanmis durumda arsivimde ....
Markalari marka yapan insanlardir bugun Cuneyt bey,Erkan,Murhen,omer,hakan ,Can bey ,salim,batuh ve suan aklima gelmeyen bu adamlar olmasa ne Korg ne Yamaha nede Roland bu durumda olabilirdi ...
Onemli olan Arkadaslik dostluk ve muhabbet Markalar degisir dostluklar baki yarin bakmissin sende Roland bende Ketron :) ama kimliklerimiz kisiliklerimiz baki...
Sadece su varki bazen hepimizin ilgisi kullandigimiz cihaza dogru fazla yonelebiliyor ki acaba elimizdeki cihazla ne yapilmis merakindan dolayi :)
Tesekkurler paylasim icin ...

En sevdiğim dizi paylaşım için teşekkürler güzel olmuş.