Öncelikle Merhaba dün Medeli Dante Tr-JP konsolunu almış bulunuyorum. Gerçekten Pitch Bend olayı beni bitirdi. Unkapanında asıl yerinden aldığım org için gerçekten de bana çok yardımcı oldular. Basit kullanımını mantığını anlattılar. Güncellenmiş tüm ritim ve sesleri de attılar. 1 kaç güne kadar kalmaz yeni düzenledikleri ritim ve seslerin geleceğini söylediler. Ben makineyi çok beğendim şiddetle tavsiye ediyorum. Özellikle sound kalitesi benim alacağım fiyattaki diğerlerine göre çok çok daha iyi. Çünkü bunların seslerini teker teker dinleme fırsatım oldu. Bayağıdır kurcalıyorum. Bir diğer konu ise sadece bir ayarını bulamadım bilenler varsa lütfen yazsınlar.
Koma, octave, transpoze ayarlarımı yaptım. Ancak orgu kapatıp açtıktan sonra en baştaki ayarlarla geliyor. Bu ayarla gelebilmesi için genel ayarladığım bu özellikleri kaydetmemim bir yeri yolu var mıdır? Teşekkürler..
Koma, octave, transpoze ayarlarımı yaptım. Ancak orgu kapatıp açtıktan sonra en baştaki ayarlarla geliyor. Bu ayarla gelebilmesi için genel ayarladığım bu özellikleri kaydetmemim bir yeri yolu var mıdır? Teşekkürler..