bariton21 Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 16 Eyl 2011 Mesajlar 166 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Enst. Roland Gw-8 V2 29 Eyl 2012 #1 İyi dinlemeler Arkadaşlar ... Moğollar Bişey Yapmalı Roland Gw-8
F FLYALONE **VİP** Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 23 Eyl 2010 Mesajlar 738 Tepkime puanı 10 Puanları 0 Konum Türkiye Enst. ROLAND GW - 8 29 Eyl 2012 #2 Cevap: Moğollar Bişey Yapmalı Roland Gw-8 Çok güzel olmuş hocam. Paylaştığınız sette bu sesler mevcut mu acaba ? Yani demolarda kullandığınız sesler vs ?? Saygılar..
Cevap: Moğollar Bişey Yapmalı Roland Gw-8 Çok güzel olmuş hocam. Paylaştığınız sette bu sesler mevcut mu acaba ? Yani demolarda kullandığınız sesler vs ?? Saygılar..
bariton21 Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 16 Eyl 2011 Mesajlar 166 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Enst. Roland Gw-8 V2 29 Eyl 2012 #3 Cevap: Moğollar Bişey Yapmalı Roland Gw-8 FLYALONE' Alıntı: Çok güzel olmuş hocam. Paylaştığınız sette bu sesler mevcut mu acaba ? Yani demolarda kullandığınız sesler vs ?? Saygılar.. Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ederim evet direk performansa parça adı olarak kaydettim.İyi kullanımlar...
Cevap: Moğollar Bişey Yapmalı Roland Gw-8 FLYALONE' Alıntı: Çok güzel olmuş hocam. Paylaştığınız sette bu sesler mevcut mu acaba ? Yani demolarda kullandığınız sesler vs ?? Saygılar.. Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ederim evet direk performansa parça adı olarak kaydettim.İyi kullanımlar...