gencerkaynar
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- mrk61md
285 tlye satılıktır 05412272420
STANDARD PİYANO TUŞLU
5 OKTAV.
MIDI : Bu özellik sayesinde müzik yapabilir, bu müziği çalabilir yada dilediğiniz gibi üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz. En önemlisi de bu yapmış olduğunuz müziği diğer MIDI uyumlu enstrüman, cihaz yada bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.
TUŞ HASSASİYETLİ : Cihaz, sizin tuşlara bastığınız şiddeti anında algılar ve bu şiddete göre güçlü yada daha yumuşak ses verir.
ÇİFT KANAL STEREO 2 X3 HOPARLÖRLÜ
128 ENSTRÜMAN / 128 RİTİM / 61 PERKÜSYON SESİ
TEK TUŞ & BİR TUŞLA AKOR BASMA ÖZELLİĞİ
KAYIT ÖZELLİĞİ : Anında kayıt yapabilir bu kaydı düzenleyip defalarca dinleyebilir yada bir başka cihaza MIDI uyum özelliğinden dolayı aktarabilirsiniz.
SUSTAIN / VIBRATO / SYNC VE FILL-IN FONKSİYONLU
LCD DIGITAL GÖSTERGELİ
10 TÜRKÇE DEMO ŞARKILI
35 YABANCI DEMO ŞARKILI TOPLAM 45 DEMO PARÇA
RİTİM PROGRAMLAMA / KAYIT / PLAYBACK
SUSTAIN, VIBRATO VE DUAL-KEYBOARD ÖZELLİKLERİ
Kulaklık çıkışı mevcuttur.
STANDARD PİYANO TUŞLU
5 OKTAV.
MIDI : Bu özellik sayesinde müzik yapabilir, bu müziği çalabilir yada dilediğiniz gibi üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz. En önemlisi de bu yapmış olduğunuz müziği diğer MIDI uyumlu enstrüman, cihaz yada bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.
TUŞ HASSASİYETLİ : Cihaz, sizin tuşlara bastığınız şiddeti anında algılar ve bu şiddete göre güçlü yada daha yumuşak ses verir.
ÇİFT KANAL STEREO 2 X3 HOPARLÖRLÜ
128 ENSTRÜMAN / 128 RİTİM / 61 PERKÜSYON SESİ
TEK TUŞ & BİR TUŞLA AKOR BASMA ÖZELLİĞİ
KAYIT ÖZELLİĞİ : Anında kayıt yapabilir bu kaydı düzenleyip defalarca dinleyebilir yada bir başka cihaza MIDI uyum özelliğinden dolayı aktarabilirsiniz.
SUSTAIN / VIBRATO / SYNC VE FILL-IN FONKSİYONLU
LCD DIGITAL GÖSTERGELİ
10 TÜRKÇE DEMO ŞARKILI
35 YABANCI DEMO ŞARKILI TOPLAM 45 DEMO PARÇA
RİTİM PROGRAMLAMA / KAYIT / PLAYBACK
SUSTAIN, VIBRATO VE DUAL-KEYBOARD ÖZELLİKLERİ
Kulaklık çıkışı mevcuttur.