Or 700 büyük sorun????

jembeycem

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha a2000 v2 plus-korg 3x pro
Or 700 v2 plus sıfır aldım 6 ay oldu sanırım ama aldığımdan beri bi sorun var horon çalarken hızlandığımda ve son ses çalarken org kapanıyor ve hemen açamıyorum düğündede böle oluyor nedendir

Cevap: Or 700 büyük sorun????

yazılımsal bir sorun olacagını sanmıyorum donanımsaldır büyük ihtimalle garantisi var senin aletin yolla dtl ye yapsınlar.

son ses çalma canım kardeşim hoparlör suratına fırlar allah esirgesin...

zaten or700 lerde son ses actınmı kolonlarda da problem oluyor ama tesisatta sorun yapmaz buna eminim ama seninki kapanıyorsa bunda bir sorun var demek ustad

Adaptör problemi, aynısı bizim mustide de olmuştu.

or700 ün herseyi sorun ama en büyük sorunu hoperlör sorunu bn sesi az bişe acıyorum yıne hoperlor gumluyor anlamıyorum sonra ritmı kapatıp sadece volum potunu cevırdıgımde fışşşşşşş die bı ses geliyor :D satıcam zaten herseyi guzl ama herseyı sorun oyuncak org gıbı pıtch bend ve adaptor yapmıslar 5 metre adaptormu olur

Sorununuz adaptör sorunudur. Daha doğrusu adaptör org'u beslemesi yetmiyor.Bendede yamaha 0r 700 tr v2 plus var adaptörü yamahanın orjinal adaptörü şu ana dek böyle bir sorunla karşılaşmadım. Güçlü çıkışlı orjinal markalı iyi bir adaptör ile sorun yaşacağınızı sanmıyorum.

en iyisi korg stili power kablolu ne guzl bişe rahat kullanım dugunde adaptoru nası goz onunden kaldırayım dıe şaşırıyom boyum kadar adaptor anasını satıyım :D

kesin adaptör gibi a1000 de ayni olmuştu :) kulaklık çıkışına kapalı jak sok hopörlerden sesi kes programı yap.Geçici bir çözüm..

Bu alana bir cevap yazın...